filmi izlememin tek sebebi Jensen Ackles! yoksa film izlenmeye değmez,konusu bile yok filmin,şizofren bir katil cıkıp pat pat milleti öldürüyor,ne bir heyecan ne bir gerilim ne bir korku...hiçbiri yok! Jensen olmasa bir puan bile vermeyeceğim filme onun için 10/10 veriyorum,yoksa filmi kimse izlemesin yani..
3D olmasa, pek bi ozeligi olmayan, katil kim tarzi bir film olmus. yalniz 3D olmasinin kattigi guzellikler cok fazla. ozellikle 2. yaridaki silah sahnesinde eski serif silahin ucuyla sagdan sola donerken kafanizi eymeden durmaniz mumkun degil :)
açıkcası bir iki sahneden baska hiçbir yer güzel değildi.hatta berbattı diyebilirimm.kimseye önermiyorumm.zaten film kısa sürüyo.ve çok basitt hiç ama hiç beğenmedimm.saçma sapan bir konu. kesinlikte tavsiye etmiyorum.para ve zaman kaybıı.
o kız bizim okuldandı.Haberler saçmalıyor! tecavüz filmine gitseydi kız arkdaşına tecavüz mü etcekti?! evlilik filme gitseydi o zaman da evlencekler miydi?! o filme giden tek cem garipoğlu mu ?! neden tek o kız arkdaşını öldürüyor!.. bu güne kadar budnan daha kanlı filmler de gördük böyle saçmalık görülmedi. !!
Jensen Acklesin hangi filmi olsa izlerim. Supernaturalda canlandırdığı Dean karakterine baya bi alıştığım için Tom rolünde kendisine pek alışamadım. Filme gelince fena sayılmazdı. 3 boyutlu olması da gayet iyiydi fakat fazlası değil. Konu sıradan ve zayıf olmasına rağmen balta sahneleri gayet güzeldi. Merak edenler görsün derim ama çok fazla birşey beklememekte fayda var.
Adı komikte olsa Amerikan tarihinin en iddalı korku filmi olarak gösteriliyor. Gerilim de diyebiliriz artık bu türe.Korkutmaktan çok fena halde geriliyoruz çünkü.Artık hepimizin aradığıa bu sanırım.ÇÜnkü hiç birşeyden korkmaz hale geldik(teknoloji lerledikçe)Bu yüzden çareyi milleti en gerçeğe yakın,akla yatkın şekilde (korkutmakta değil) germekte buluyor Amerikan sineması.Ve hatta tüm dünya sinemaları. Gelelim bu filme; 3 boyulu olması ve bu yüzden de dehşet sahnelerinin gerçekmiş gibi yansıtılmak istenmesi ve hatta yansıtılması sayesinde filmede birebir vahşete tanık olmak mümkün. Buna tanık olmak isteyenler Sakın kaçırmasın bu filmi ;)Ama daha ötesinide beklemeyin lütfen.Çünkü Oscar filmi değil bu.Bilinçli izleyiciler olalım artık.Değil mi ;) Balta sahnesi süper.Yapımcıların dahil herkesi favaorisi o sahne ;)
film gerçekten çok guzeldi;aksiyon,gerilim ve kafa karıştırıcı katil acaba kim duygusunu film sonuna kadar şiddetle hissediyorsunuz.son zamanlarda izledigim etkileyici ve surukleyici korku film gerilimi.açıkcası filme tek beklenti olarak 3D olması sebebiyle gittim,konusu yada aldıgı yorumlara bakmadan.3D adına pek bişy bulamadım,yani beklentimden az oldu ama filmin kalitesi 3d yi unutturdu gerçektende.herkese tavsiye ederim,+18 ve alt yazılar gayet iyi bir şekilde okunuyor..saygılar
bundan önce çıkan 3 boyutlu korku filmine göre çok daha iyi hem senaryo hemde görüntü olarak çok başarılı bence, korku gerilim tarzı sevenlerin kaçırmaması gerekir diye düşünüyorum