Sevgililer Günü Katliamı 3D
3,2

loksando
loksando

23 Ocak 2009 tarihinde eklendi
abi bu film Ankaraya gelmezse ben Amerikaya giderim harika birşeeeeeeeeeey yaaa
sennetsu
sennetsu

6 Şubat 2009 tarihinde eklendi
ben sevgililer günü laneti die bi film izlemiştim konusu da aynıydı acaba bu film devamı niteliğinde mi ?
figengs
figengs

5 Mart 2009 tarihinde eklendi
3D olmasa sinemaya gidip para ve zaman harcayacgm bi film değil,ama 3Dnn hatrına izledim,bu yüzden güzeldi diyebilirim..ve bazı sahnelerde midem bulandı gerçekten..
hassancakir
hassancakir

16 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Evet sinemada gözlük dağıtıorlar. her sinemada olmuyo zaten cinebonuslarda falan var.
iz filmiyle de karşılaştırmamızı isteyen arkadaş için de şunu söylim iz rezaletti ama bu film onun tam aksine muhteşem olmuş
arkadaslar bu filme kesinlikle gidin diyorum başka da bişey demiyorum. 1 ay önce iz filmine gitmiştim arkadaşla felaket kötüydü ama bu film bu türde bulabileceğiniz en mükemmel yapım böyle bir film 10 yılda bir zor gelir. Bence vakit geçirmeden gidin ve 3boyutlu korkunun tadına varın. ben gittim müthiş gerçekten süper ötesi. sonuna kadar bağlıyo ve en sonunda çözülen filmlerden gerçekten. zaten 3boyutlu olması bambaşka bir keyif. bu filmi vizyondayken kaçırmayın sinemadan başka bir yerdende izlemeyi sakın düşünmeyin hiçbirşey anlamazsınınz zaten. bir an önce gidin diyorum. gelmiş geçmiş en iyi korku filmi. zaten bu filmin yapımcısı 3boyut teknolojisini çıkaran adammış o yüzden iz filmini izleyen biri olarak aralarında dağlar kadar fark var ve bu film gerçekten bir film olmuş. çok keyifli. iyi eğlenceler. he buarada sevgiliniz korkudan size sıkıca sarılacak bunu da unutmayın:)
ilker-guzel
ilker-guzel

18 Şubat 2009 tarihinde eklendi
arkadaşlar 3d filmlerinde bilet fiyatı ne kadar normal film ücretiyle aynı mı yoksa farklı bir ücret tarifesi mi var cevap yazarsanız sevinirim
ersenkall
ersenkall

21 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Yerinden hoplatan sahneleri ve 3Dsi ile güzel film içinde çelişkiler var ama heyecan arayanlara tavsiye ederim bu filme saçma diyebilirsiniz güzelde diyebilirsiniz ama izlenmez diyemezsiniz adrenalin tavanda saçma diyen arkadaşlar dürüst olsunlar kesinlikle koltuklarına yapışmışlardır. Sevgili olanlar mutlaka gitsin derim.
Lord-2
Lord-2

25 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Bence güzel bir film dha fazla puanı hakediyor 10/7.5
nickyyy-2
nickyyy-2

19 Şubat 2009 tarihinde eklendi
slm. filmin konusu sıradandı ve tipik katil kim?? gibi düşüncelere yönlendiriyordu insanı ancak bu filmi izleyecekseniz kesin 3d izleyin artı gerilim seviyorsanız mutlaka izleyin diyorum. çünkü filmden çıktıktan sonra etkisi pek kalmasada izlerken izleyiciyi germeyi gerçekten başarıyor testeredeki gibi.. tabi ben düşük beklentiyle gittim beklediğimdende iyiydi..
omer-elcicek
omer-elcicek

10 Mart 2009 tarihinde eklendi
film konu olarak 5 para etmezdi ama 3D keyfi için izlemenizi tavsiye ederim topu topu kaç tane 3D film varki izlemenizde yarar var ;)
shylkaya
shylkaya

6 Mart 2009 tarihinde eklendi
Film oldukca basit ammmaa üç boyutlu olduğu için mutlaka izlemelisiniz. Filmin içinde hissediyorsunuz kendinizi.Film izler gibi değil her anı yaşıyor gibisiniz kanlar sanki üzerinize sıçrıyor ve kendiniz korumak zorunda kalıyorsunuz.Ben sevdim tavsiye ederim
erolakiner
erolakiner

14 Şubat 2009 tarihinde eklendi
iz filmi 3d için bir fiyasko. bu da ona benziyormu izleyenler yorum atarsa sevinirim. Ona göre gitmek istiyorum.
metelacin
metelacin

14 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Güzel bir film

Her aşk, biraz anonimdir.
graf-kan
graf-kan

22 Şubat 2009 tarihinde eklendi
aynen 3D hatrina 5 verilir 10 üzerinden.filmin ilk kısmı rezalet.3 boyutlu p.rn. film diyebilirim.bi arkadasin da dedigi gibi kan dökmek icin cekilmis bi film olmus.sonunu ilginc hale getirmek icin sacmalamislar.resmen rezil etmisler.
guvencg0
guvencg0

20 Şubat 2009 tarihinde eklendi
şimdi geldim sinemadan.. verdiğim paraya acıdım.. izlediğim en kötü korku!!??!!filmi.. sırf kan göstermiş olmak için adam öldürülen bi film özetle.. 1/10
davidvilla1907
davidvilla1907

24 Şubat 2009 tarihinde eklendi
fiLmin 3d oLması qüzeLdi .. 3D teknoLojisi iLe çok qzL işLer yapıLabiLir qerçekten.. Fakat fiLmin konusu çok basitti hatta saçmaydı biLe deniLebiLir .. Ama bu fiLmin basitLiini ben 3d nin daha yeni yeni kuLLanıLmaya başLandıqı için acemiLik çektikLerini düşünüyorum .. :-))