Sevgililer Günü Katliamı 3D
3,2

batuhan-dereli
batuhan-dereli

24 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
film muhteşem jensen ackles de oynuyor daha güzel oldu
bence 10/10
pin27
pin27

28 Şubat 2009 tarihinde eklendi
bu filmde yayınlanan fragmanlar tüm sinemalarda aynımı bilmiyorum ama fragmanlarda bana doğru gelen bir yılan vardı. filmden daha korkunçtu :)))( filmi izlemenizide tavsiye ediyorum. bu tür filmlere çok büyük keyif katan 3d keyfini her filmde bulamazsınız..
scorpion-52
scorpion-52

15 Eylül 2010 tarihinde eklendi
bu tarz filmler arasında gayet başarılı bulduğum filmlerden biri..
huseyin3472
huseyin3472

21 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Filmi Sinemada 3 boyutlu olarak izledim açıkçası çok değişik ve hoş buldum. 1983 yılın da 13. Cumanın 3. bölümünü 3 boyutlu olarak izlemiş ve tecrübe edinmiş korku filmi seven biri olarak filme hayran kaldım. o zaman ki 3 boyut teknolojisi ile şimdiki arasında dağlar kadar fark var 1) şimdikinde çok net görüntü sanki filmin çekim yapıldığı mekanlarda bulunduğunuz hissine ve hatta neredeyse nesnelere elinizi uzatsanız tutanacak hissini yaratırcasına eğlenceli idi. Gözlüğü çıkardığınızda bulanık hafif renkli karıncalı bir görüntü var idi. 2) 1983 yılında izlediğimde ki his fırlatılan, sallanan nesneler sanki size geldiği hissini verip iki kaşınızın arasında gıdıklanma gibi tuhaf bir his yarattığını ve hatta korkudan sinema salonunda bir çok izleyicinin dayanamap gözlüğü çıkardığını gördüm. Gözlüğü çıkardığınızda bir asıl ve 2 tane gölgesi olan bir görüntü var idi gözlüğü taktığınızda 2 gölge ortadan kalkıp tek bir görüntü ve derinlik hissi veren bir görüntü var idi.

Bence filmin aldığı puan çok düşük oldukça emek sarf edilmiş kaliteli bir korku filmi ortaya çıkmış baştan sona kadar koltuğunuza çivileyen devamlı dinamik tutan gergin kılan bu filmin puanı bence 10
hiky
hiky

17 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Tek kelimeyle harika, 3D muhteşem. Kazmayı fırlattığında neredeyse arka koltuğa geçiyordum. İzleyin derim...
farabililer
farabililer

18 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
bence korku değil. tamammen komedi bir film. bir de 18+ demişler filme. yani izlerken sadece güldüm. biraz da midem bulandı
antilimit-92
antilimit-92

26 Şubat 2009 tarihinde eklendi
harika ötesi bi film herkese şiddetle tavsiye ederimm ...

film çk mantıklı bitiyo ve konusuda güzel zaten bu filmin konusu beğenmeseniz bile sırf 3D olduğundan gidilir. :) :) :)
gral-1905
gral-1905

17 Şubat 2009 tarihinde eklendi
harika bir filmdi herkese şiddetle tavsiye ederim,kazma vu kurşun sahneleri özellikle harika ve evet sinemada gözlük dağıtıyorlar maltepede izledim ben harikaydı yani
emrahbasaran
emrahbasaran

16 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Kesinlikle herkes seyretmeli, süper bir katliam :)
spdf
spdf

15 Şubat 2009 tarihinde eklendi
3D korku filmi diye gittiğim ve pişman olduğum iz gibi vasat bi filmden sonra my bloody valentine-3D yi bugün izledim.çok beğendim.kat be kat izden güzeldi.hatta izle kıyaslanamaz bile bence.çok korktum :) etkileyiciydi.kaçırmayın...
marnie86
marnie86

evet gözlük dağıtıyorlar.
mks001
mks001

17 Şubat 2009 tarihinde eklendi
sinemaya girerken gözlük dağıtıyorlar arkadaşım. Filmi izledim gayet güzeldi tavsiye ederim 3 boyutlu olması farklı bir heyecan katmış.
katre-nur20
katre-nur20

24 Şubat 2009 tarihinde eklendi
arkadaşlar bence filim süper özellikle 3D olunca dahada süper olmuş ben tavsiye ederim herşey sanki bir adım ötende yaşanıyormuş gibi.ama keşke testere felande böle 3D boyutunda yapılsa süper olurdu eminim ki.ama benden size tavsiye sevgilinizle gidin:)
spongebobsk
spongebobsk

21 Şubat 2009 tarihinde eklendi
arkadaşlar herkese tavsiye ederim. tam bir gerilim filmi. 3D olması daha da geriyor insanı, tek kelimeyle hayran kaldım 10/10
omer-bulut82
omer-bulut82

15 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Filme bugün gittim,özellikle 3 boyutlu olması süperdi,her an filmin içindesin.Gitmenizi tavsiye ederim.