Sevgililer Günü Katliamı 3D
3,2

kalpsiz
kalpsiz

25 Haziran 2009 tarihinde eklendi
:) Sadece gülüyorum bu filme.
odinhan
odinhan

24 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Film demek biraz abartı övgü olur sanırım,sadece 3D , o kadar.10/3
redoxx
redoxx

11 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
Açıkcası yazılacak yorum bulamıyorum çünkü o kadar basitki bu film için deymez...
chucky-play
chucky-play

13 Aralık 2009 tarihinde eklendi
3d olması bir filmi güzel yapmaz puana aldanmayın bu filme güzel diyenlerin zeka seviyesinden şüphe ederim ben. birçok film hakettiği puanı alamıyorken boyle seyirciyi salak yerine koyan filmlere yüksek puanlar veriliyor. zaman kaybetmeyin derim 10/2
kronik19
kronik19

13 Aralık 2009 tarihinde eklendi
nerden nasıl başlayacağımı bilemiyorum...
harcadığım zamana mı yoksa jensenın bu yaptığına mı yanayım???
hatalarla dolu,sırf 3d olduğu için izlenen(ki tüm para buna gitmiş ki senaryoyu 5 liraya yazdırmışlar)saçmalıktan ölen bir filmdi...
boyunayim
boyunayim

6 Mart 2009 tarihinde eklendi
Hayyam Gariboğlunun yeğeni kız arkadaşını aynı bu filmdeki gibi doğradı. Böyle zararlı filmleri potesto ediyorum!
Power-of-Tower
Power-of-Tower

12 Mart 2010 tarihinde eklendi
Dean Winchester olarak tanıdığımız kişinin hatırına izledik ama resmen yerin dibine girmiş bir film..Ya insan şu senaryodaki hatalarıda mı görmez..Bi insan hayal görür evet tamam..Peki o nasıl bir hayaldirki yürüdüğü yerlerde fiziksel etkileşim kurar...Madende içeri kilitlendiği sahnede mesela...Hadi o an şizofrenişk olarak kendini kaybettin adamı öldürdün ve içeri girip kitlettin kendini..Peki üzerindeki elbise noldu yokmu oldu birden..Hayallerinle birlikte uçup gittimi yoksa.Korku için değilde eğlenmek için izlenir..Özellikle sarışın bayanın olduğu sahne : )..Herşey gün ışığı gibi önümüzde resmen.Hollywood acilen şu senaristlerine güzel bir eğitim vermeli.10 üzerinden 3
paul-van-dyk-7
paul-van-dyk-7

10 Haziran 2010 tarihinde eklendi
boş vaktiniz varsa bir gun izleyin derim :D 10/3
jonny-betul
jonny-betul

14 Şubat 2009 tarihinde eklendi
açıkcası bir iki sahneden baska hiçbir yer güzel değildi.hatta berbattı diyebilirimm.kimseye önermiyorumm.zaten film kısa sürüyo.ve çok basitt hiç ama hiç beğenmedimm.saçma sapan bir konu. kesinlikte tavsiye etmiyorum.para ve zaman kaybıı.
artaith
artaith

24 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Bir kaç güzel sahne hariç filmde hiç bir şey yok ve 3D hatırına 10/3 bence bu filme para vermeyin
basouekin
basouekin

6 Mart 2009 tarihinde eklendi
o kız bizim okuldandı.Haberler saçmalıyor!
tecavüz filmine gitseydi kız arkdaşına tecavüz mü etcekti?! evlilik filme gitseydi o zaman da evlencekler miydi?! o filme giden tek cem garipoğlu mu ?! neden tek o kız arkdaşını öldürüyor!.. bu güne kadar budnan daha kanlı filmler de gördük böyle saçmalık görülmedi. !!
fikretakca1980
fikretakca1980

10 Mart 2011 tarihinde eklendi
senaryo kötü,oyunculuk berbat,amaç yok.neden böyle bir film çekilmiş o zaman onuda anlayan yok.herşeyi tamammış gibi birde 3D imiş :)
10/2
JigSaw-2