Bir Teen-slasher filmi izlerken birazcık germeyi başarıyor ve egzantrik ölüm şekilleri görebiliyorsak yetinmemiz lazım.''My Bloody Valentine'' senaryo açısından alabildiğine sığ belki ama yukardaki iki unsur dolayısıyla kendini izletmeyi başarıyor.
Tek kelime ile kötü. Filmi sinemalarda izleyenler en azından 3 boyut olayı ile kendilerini avutabilirler ancak filmi benim gibi vcd ile izlemişseniz bunda kendinizi avutacak birşey bulamıyorsunuz. Korku filmlerinin bütün klişerlerini kullanmakla kalmıyor birde kötü kullanıyor. Kısaca uzak durun.
böyle abuk filmlerin neden devamı gelir anlamam sonundan anlaşılan ikisi üçü gelicek bu filminde ve tabiki her yapılandan ilkinden daha berbat olucak...
korku filmi severler bayılacak Sevgililer Günü Katliamına.3 boyutlu olması kendinizi kurban gibi hissetmenizi sağlıyor neredeyse...kazık sahnesi ve kurşun sahnesi unutulmayacak türden.kaçırmayın
Filme geçen hafta gittim.Aslında başka bir filme gidecektim ama sıradan olmadı kısmet bu filmeymiş.Filmi çok beğendim dersem yalan söylemiş olurum.Klişe bir korku filminden öteye gidememiş.Sonlara doğru güzelleştiğini söyleyebilirim filmin,ben katili baştan katil olamaz gözüyle baktığım için katil açık seçik belli olana kadar katilin o kişi olduğuna inanamadım.Hoş hala inanabilmiş değilim,film biterken bile bir yanlışlık olmalı diye umut ediyordum.Sonunu beğendim ama filmde saçma sapan sahnelerde yok değildi.Örneğin bir ablamız 10 dakika boyunca çıplak bir ordan bir oraya koşuşturdu.Yani sırf olsun diye böyle sahnelerin konulmasına karşıyım filmi ucuz göstermiş.Jensen Acklesin performansına diyecek yok.O olmazsa film izlenmeye değer miydi bilmiyorum
Çok klişe bir senaryoyla yazılmış olmasından ziyade film,kötü oyunculukları yüzünden hiç bir inandırıcılıgı olmayan sıradan bir yapım halini almış.Senaryo klasik bir korku filmi olabilir ama önemli olan o filme oyunculuklarla,yönetmenle kendi ruhunu katabilmek.Bu film malesef bunu başaramamış.Yinede bol kanlı korku filmlerini sevdigim için eksi yönlerini göz ardı ettim ve zevkle izledim.Tabi herkez sevemeyebilir.
filmi çok ta başarılı bulmadım.beklediğim gibi değildi açıkçası.konusu da basit.vasat bir film.tek özelliği 3 boyutlu oluşu.bu da filmi benim açımdan pek kurtarmıyor.
Süpernatural serisinde tanıdığımız sevdiğimiz Jensen Ackles oynuyor bide Tarantinonun en sevdiği korku filminin yeni uyarlaması olması sebebiyle baktığım her yönüyle ortalamanın altında kalan kötü bir korku filmi.
Güzel diyen arkadaslar sanırım yeterince film izlememiş yüz tane böyle film izlemişizdir sanırım.3d gercekten güzeldi ama filmi vcd veye dvd olarak izlemek felaket olur 4/10 (3d kanaat notu dahil)
13 şubatta yani gösterime ilk girdiği günde kız arkadaşımla birlikte gittik, harika bi filmdi fazlasıyla gerildik filme hafiften gizem de katmışlar baya iyi olmuş, 3d olması sebebiyle izlediğim ve en etklilendğim gerilim filmi buydu kaza sahnesi ve balta sahnesi süperdi izleyin kesinlikle pişman olmassınız.
Filmi zaten güzel yapan senaryosu değil, Real 3D Imax dir, onun için boş yorum yapmasın kimse. Tutupda normal bi salonda normal bi film modunda izlersen beğenmemen normal.