lizardqueen
24 Kasım 2010 tarihinde eklendi
emege saygim sonsuz bazen sevmeye ve anlamaya zorlarim kendimi skilsam bile...ama bunda bisey var benim gibi arkadaslar anlarlar baslarken bir konusma beklersiniz her sey ona gore gidecektir...evet deyip o sandala bineceksinizdir...yok bunda oyle olmadi bekledim ilk, konusmayla anladim ne hissedicegimi ve olmadi iste reha erdem bana daha cok hitap ediyor
Valla güzel değil 2.yarıyı izlemedim merak da etmedim ama üzüldüm öğrenciye kırmızı kurdale takılma sahnesinebenim okuma yazma öğrenirken kırmızı kurdalem olmamıştı ama üniversite bitirdim ben kurdalenin anlamının olmadığı nı savunanlardanım
Filmin konusu çok güzel ama sıkıcı.Doğa sever biri olarak,benim için tam bir hayal kırıklğı oldu.Bir kaç sahne hariç gündüz görüntüsü yok.Uyumamak için kendimi zor tuttum.