Paris’ten Sevgilerle

Sdece çekimler iyi,saçma sapan 1 film,zaman kaybı..5/10
aytac-001
aytac-001

26 Haziran 2010 tarihinde eklendi
kalsik bi film iştee travoltanın direk kayı pateş ettiği sahesınden başka hoşuma giden sahne olmadı yanii..
kubbb-2
kubbb-2

19 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Eğer aksiyon filmlerini seviyorsanız izlemelisiniz...Eğer sevmiyorsanız yine izlemelisiniz.Filmi aşağılayan yorumlara aldırmayın gerçekten güzel bir film.10/10
real-boy40
real-boy40

14 Mart 2011 tarihinde eklendi
izle ve unut tarzında bir yapım olmuş sadece aksiyonları için izlenebilir,ayrıca taken filminin yanından bile geçemez 10/6
Rollercoaster
Rollercoaster

9 Eylül 2012 tarihinde eklendi
Bolca aksiyon,nedensiz adam öldürme(film boyunca ölen adamlarin final sahnesiyle hiçbir baglantisi yok),güzel müzikler ve filmin sonunda kocaman bir ne alaka?...teröristlerle ugrasmak büyükelçinin özel kalemine mi kalmis sorusuna yanit bulamadim...6/10
robinhood
robinhood

19 Aralık 2010 tarihinde eklendi
john travolta ... gercekten iyi bir oyunculuk sergılemiş... yatatılan wax karakteri akılda kalıcı tiplerden .. fılmın puanı cok az .. daha fazlasını hakedıyor .. on numarra bir aksiyon filmi. eksık yanlarını bulan arkadaslar bu konuda bizi bılgılendırsın lutfen ... ve puana gelınce tabıkıde 10 verıyrum .elimizde daha fazlası olmadıgı için .. bu filmi sinameda kacırdıgım ıcın uzuldum acıkcası ... kesınlıkle izleyın ...ıı seyırler ....
Jet-Li-2
Jet-Li-2

4 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
Bence puanı 8.2 fln olmalıydı...Neyse film hem komil hem aksiyon doluydu bence tarzında gayette başarılı bir film Travolta döktürmüş ben yaşlanmadım diye bağırıyo resmen : )
Hasancan A.
Hasancan A.

7 Kasım 2014 tarihinde eklendi
İzle ve unut. Ya da izleme hiçbir şey kaybetmezsin. Tipik aksiyon filmi binlerce bunun gibi mevcut.
sekegu
sekegu

26 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Bence süperdi.Aksiyon filmi sevenlere tavsiye ederim.96 saatte olduğu gibi aksiyon olmayan sadece birkaç sahne var.Tek kötü tarafı senaryo çok karmaşık değildi.Bu konuda sanırım Inception daha başarılı olacak :). Bunun dışında asla sıkılmazsınız ve verdiğiniz parayada üzülmezsiniz.
denizkushu
denizkushu

2 Mart 2010 tarihinde eklendi
john travolta bittiğini bu filme garanti altına almıştır bence. 2. sınıf bir film. Travolta dahil kötü oyunculuklar, etsikisiz bir senaryo hesapta pariste çekilmiş ama filmin basında effiel kulesini görmesek paris oldugunu anlamayacağız okadar kötü mekan seçimleri.vs.4/10
zdsalbury
zdsalbury

29 Haziran 2010 tarihinde eklendi
Güzel film...Hoşça vakit geçirmek istiyorsanız seyredin..Ama hayatın anlamını keşfetmeyi de beklemeyin..
Şan Yü
Şan Yü

10 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Bu kadar dandik bir filmi beğenen arkadaşların film zevkinden şühe ederim.
Resmen kötü tamamen vakit kaybı
musti5382
musti5382

13 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Aksiyonseverleri tatmin edecek bir yapım olsa da konusunun oldukça saçma olduğunu düşünüyorum.Yine de vakit geçirmek için izlenir.
legendbob66
legendbob66

6 Mart 2011 tarihinde eklendi
izlemeyen arkadaşlara tavsiyem kesinlikle izleyin 90 dakikanız boşa gitmez hoş film yani
nex-khan
nex-khan

28 Haziran 2010 tarihinde eklendi
cok hareketli hatta yer yer fazla silah sahnelerinin oldugu bir film. Hic sıkılmadan izledik.Luc Besson un diger filmlerini seviyorsaniz bunu da seversiniz.7/10