Eğer aksiyon filmlerini seviyorsanız izlemelisiniz...Eğer sevmiyorsanız yine izlemelisiniz.Filmi aşağılayan yorumlara aldırmayın gerçekten güzel bir film.10/10
Bolca aksiyon,nedensiz adam öldürme(film boyunca ölen adamlarin final sahnesiyle hiçbir baglantisi yok),güzel müzikler ve filmin sonunda kocaman bir ne alaka?...teröristlerle ugrasmak büyükelçinin özel kalemine mi kalmis sorusuna yanit bulamadim...6/10
john travolta ... gercekten iyi bir oyunculuk sergılemiş... yatatılan wax karakteri akılda kalıcı tiplerden .. fılmın puanı cok az .. daha fazlasını hakedıyor .. on numarra bir aksiyon filmi. eksık yanlarını bulan arkadaslar bu konuda bizi bılgılendırsın lutfen ... ve puana gelınce tabıkıde 10 verıyrum .elimizde daha fazlası olmadıgı için .. bu filmi sinameda kacırdıgım ıcın uzuldum acıkcası ... kesınlıkle izleyın ...ıı seyırler ....
Bence puanı 8.2 fln olmalıydı...Neyse film hem komil hem aksiyon doluydu bence tarzında gayette başarılı bir film Travolta döktürmüş ben yaşlanmadım diye bağırıyo resmen : )
Bence süperdi.Aksiyon filmi sevenlere tavsiye ederim.96 saatte olduğu gibi aksiyon olmayan sadece birkaç sahne var.Tek kötü tarafı senaryo çok karmaşık değildi.Bu konuda sanırım Inception daha başarılı olacak :). Bunun dışında asla sıkılmazsınız ve verdiğiniz parayada üzülmezsiniz.
john travolta bittiğini bu filme garanti altına almıştır bence. 2. sınıf bir film. Travolta dahil kötü oyunculuklar, etsikisiz bir senaryo hesapta pariste çekilmiş ama filmin basında effiel kulesini görmesek paris oldugunu anlamayacağız okadar kötü mekan seçimleri.vs.4/10
cok hareketli hatta yer yer fazla silah sahnelerinin oldugu bir film. Hic sıkılmadan izledik.Luc Besson un diger filmlerini seviyorsaniz bunu da seversiniz.7/10