Demirtas
3 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Tipik bir çerezlik film. Yanınıza cipsinizi, çerezinizi, patlamış mısıınızı, meşrubatınızı alın, geçin filmin karşısına, kafanızı çok yormadan eğlenceli bir 90 dakika geçirin. Film bittikten sonra televizyonunuzu kapatın ve filmi unutun. Hepsi o kadar işte.
Bolca aksiyon,nedensiz adam öldürme(film boyunca ölen adamlarin final sahnesiyle hiçbir baglantisi yok),güzel müzikler ve filmin sonunda kocaman bir ne alaka?...teröristlerle ugrasmak büyükelçinin özel kalemine mi kalmis sorusuna yanit bulamadim...6/10
Son zamanlarda beni en fazla eğlendiren aksiyon filmiydi diyebilirim.Beklentilerimin de çok üstündeydi (tıpkı Travolta nın performansı gibi).Pierre Morel in adını bir kenara not etmek lazım artık.Bu kadar akıcı aksiyon filmlerini hem de kendi imzasını atmayı başararak çekiyor.Türü sevenlerin ıskalamaması lazım.
cok hareketli hatta yer yer fazla silah sahnelerinin oldugu bir film. Hic sıkılmadan izledik.Luc Besson un diger filmlerini seviyorsaniz bunu da seversiniz.7/10