Gerçek Efsaneler
3,6

Ilknur K
Ilknur K

25 Mart 2010 tarihinde eklendi
Klasik Teen Slasher filmi. Ama katilin kim olduğu konusunda iyi düşündürüyor ve sonunda katil ummadık kişi çıkıyor.
ozzy-badd
ozzy-badd

24 Haziran 2012 tarihinde eklendi
Katil kim atmosferi konusunda müthiş başarılı olan , iyi bir teen-slasher örneği . Sonu gerçekten tam bir ters köşe ... 5/3.5 ...
rudeonerudeone
rudeonerudeone

2 Haziran 2009 tarihinde eklendi
90ların sonunda tekrar yükselişe çıkan teen slasherların bir başka örneği.bu filmlerin başlangıcı,gidişatı ve sonu her zaman aynı olsa da,çoğu şeyi tahmin edebilseniz de yine de kalabalık bir ortamda eğlencesine izlenebilir bir tarzdır bu.televizyonda tabii ki.
Ahmet G.
Ahmet G.

8 Mart 2005 tarihinde eklendi
Sinemada izledim,fena değil.Ama yine de korktum diyemem!
Chev
Chev

9 Şubat 2007 tarihinde eklendi
gerçekten gzl efsanler begendim 10/7
Demirtas
Demirtas

21 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Yıllar Önce sinemada izlemiştim. Tv’dede oynadı defalarca. Amerikan sinemasının klişeleriyle dolu. Filmin bu zaafını göz önünde bulundurmazsanız zevk alablileceğiniz bir film. Bu türü severler için başarılı.
odinhan
odinhan

11 Kasım 2006 tarihinde eklendi
90’lı yılların ikinci yarısı teen-slasherların yüzünü göstermeye başladığı yıllardı.O yıllara bakılırsa dönemin scream ile birlikte öncü filmlerinden biri ama şuan bu filme göre gerek senaryo gerek görüntü olarak çok üstün slasherlar mevcut.10/7
cansubabacan11
cansubabacan11

13 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Kucukken ızledıgım de cok etkilenmiştim ama sımdılerde pek ıc acıcı deıl ama serının en ıyı fılmı. Vakit gecirmek icin izlenilebilir. Eski olmasına ragmen 05-06 yapımı bır cok korku filminden iyi.
Cinardfbx
Cinardfbx

24 Mayıs 2026 tarihinde eklendi
Gayet eğlendim ve saran bir filmdi akışıda güzeldi merakla ve heyecanla izledim katil zor tahmin ediliyor ve hiç beklemediğim kişi çıktı tebrik ediyorum başarılı bir film.