Cinselliği inanılmaz abartmışlar,afedersiniz korku mu izliyoruz porno mu anlayamadım bir an.Gerisi bildiğimiz klasik Jason filmiydi,benim için klasikten öteye gidemedi malesef.
Jared Padalecki için izlemeye katlandığım bir film yoksa kesinlikle izlemezdim,o kadar klasik ve klişe bir konusu varki filmin basından sonunu tahmin edebiliyorsunuz,korku desen yok oyunculuklar kötü Jaredin hatrına 6/10 veriyorum filme yoksa 1 puan bile vermezdim
afişe yada ismine aldanıp yanılmayın tamamen saçma erotik sahneli gençlik işi film olmuş bazı yerlerde gülersiniz kimlerin ne zaman öleceği baştan belli aman devamı gelmesin 10/6
özentisiz yapılmış bir film olduğu belli.. çok saçma geçişleri var.bir katil ve önüne geleni öldürüyo.ve bu bir mantığa doğru düzgün bağlanmıyor.10/2 çok kötü..
çok daha iyi bir film bekliyordum açıkcası,bence tam olmamış ama gerilim hiç eksik olmuyo.filmin baş rol oyunculardın 2kardeşin performanslarının dışında digerleri hiç iyi oynayamış,bu kadar basit de olamazdı yani,bence daha kaliteli oyuncular seçilebilirdi. jasona gelince,yeterince vahşet yaşatıyor izleyenlere,performansıda herzmanki gibi,ama dedigim gibi bekledigimin altında bir film olmuş ve oyunculuklar 2kardeş dışında çok kotu.saygılar. 10/7
13. Cuma filmleri her daim berbattı eski serisinde konu olarak , oyuncu olarak tek beğendiğim 13th friday:new blood olmuştur. beğenmeyen arkadaşların yorumlarına özellikle dikkat ettim. nedir bu eskiy saygı saçmalığı anlamıyorum. eski filmler gerçek kesit programının herhangi bir bölümü kadar reyting almaz tvde versen.bir de bu filmle kıyaslayıp laf söylüyorsunuz.kendinize gelin mantıklı olun deirm film gayet güzel.hele ki jared padalecki 10 numara olmuş başrol olarak.
filmin notu 7nin üzerinde bu tarz filmlere kim hangi niyetle bu notları verır anlamam bu filmin notu eğer buysa bi esaretin bedeli bi forrest gump yada bi fight clubın burda değerlendırılmemesı gerekır ,,artık bu tarz korku klasıklerının ısıtılıp ısıtılıp ızleyıcının onune sunulmasından bööö geldi,,,