13. Gün
2,9

Rinnegan
Rinnegan

29 Nisan 2009 tarihinde eklendi
Arkadaşlar filmin adını bizim Türkler yanlış çevirmişler. 'Friday the 13th', '13. Cuma' anlamına geliyor.
dr-onderyel
dr-onderyel

25 Nisan 2009 tarihinde eklendi
son 15-20 dakikası dışında tamamen klasik ve boş bir film,ayrıca filmden çok fazla cinsel içerikler kullanılmış.
Turgay
Turgay

14 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Cinselliği inanılmaz abartmışlar,afedersiniz korku mu izliyoruz porno mu anlayamadım bir an.Gerisi bildiğimiz klasik Jason filmiydi,benim için klasikten öteye gidemedi malesef.
paul-van-dyk-7
paul-van-dyk-7

21 Haziran 2009 tarihinde eklendi
sıradan bir film olmuş tmm konu aynı ama daha değişik ve akıcı sahneler yapılabilirdi.
10/5
ewalove
ewalove

25 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Jared Padalecki için izlemeye katlandığım bir film yoksa kesinlikle izlemezdim,o kadar klasik ve klişe bir konusu varki filmin basından sonunu tahmin edebiliyorsunuz,korku desen yok oyunculuklar kötü Jaredin hatrına 6/10 veriyorum filme yoksa 1 puan bile vermezdim
rockhacker-2
rockhacker-2

23 Haziran 2009 tarihinde eklendi
klasık fılmden bıraz farklıydı.ıdare eder
10/4
PraEt0r1aN
PraEt0r1aN

24 Nisan 2009 tarihinde eklendi
artık yapacak film bulamıyorlar adamlar saçmalıyorlar
sepol07
sepol07

1 Ağustos 2009 tarihinde eklendi
standart kampa giden gençler ve gençleri öldüren bir yaratık. ama diğerlerine göre daha sürükleyici sahneleri beğendim. izlemeye değer.
inebolu73
inebolu73

18 Eylül 2009 tarihinde eklendi
afişe yada ismine aldanıp yanılmayın tamamen saçma erotik sahneli gençlik işi film olmuş bazı yerlerde gülersiniz kimlerin ne zaman öleceği baştan belli aman devamı gelmesin 10/6
umut-esinti28
umut-esinti28

5 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
öldurme metodları aynı mevzu aynı mekan aynı..
yeter artık tadında bırakın..adı bile aynı=)))13.cu cuma....bi yenilk getrin madem..
ozgurtunc
ozgurtunc

12 Eylül 2009 tarihinde eklendi
özentisiz yapılmış bir film olduğu belli.. çok saçma geçişleri var.bir katil ve önüne geleni öldürüyo.ve bu bir mantığa doğru düzgün bağlanmıyor.10/2 çok kötü..
JigSaw-2
JigSaw-2

7 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Ben Jasonun eski serilerini izlemedim ama bu filmi başarılıydı insanı korkutmayı başarıyor.
bjkmanyagi
bjkmanyagi

28 Nisan 2009 tarihinde eklendi
çok daha iyi bir film bekliyordum açıkcası,bence tam olmamış ama gerilim hiç eksik olmuyo.filmin baş rol oyunculardın 2kardeşin performanslarının dışında digerleri hiç iyi oynayamış,bu kadar basit de olamazdı yani,bence daha kaliteli oyuncular seçilebilirdi. jasona gelince,yeterince vahşet yaşatıyor izleyenlere,performansıda herzmanki gibi,ama dedigim gibi bekledigimin altında bir film olmuş ve oyunculuklar 2kardeş dışında çok kotu.saygılar. 10/7
welileo
welileo

13 Şubat 2011 tarihinde eklendi
13. Cuma filmleri her daim berbattı eski serisinde konu olarak , oyuncu olarak tek beğendiğim 13th friday:new blood olmuştur. beğenmeyen arkadaşların yorumlarına özellikle dikkat ettim. nedir bu eskiy saygı saçmalığı anlamıyorum. eski filmler gerçek kesit programının herhangi bir bölümü kadar reyting almaz tvde versen.bir de bu filmle kıyaslayıp laf söylüyorsunuz.kendinize gelin mantıklı olun deirm film gayet güzel.hele ki jared padalecki 10 numara olmuş başrol olarak.
gfbyakup86
gfbyakup86

26 Nisan 2009 tarihinde eklendi
filmin notu 7nin üzerinde bu tarz filmlere kim hangi niyetle bu notları verır anlamam bu filmin notu eğer buysa bi esaretin bedeli bi forrest gump yada bi fight clubın burda değerlendırılmemesı gerekır ,,artık bu tarz korku klasıklerının ısıtılıp ısıtılıp ızleyıcının onune sunulmasından bööö geldi,,,