Herkesin Keyfi Yerinde
3,9

alper01
alper01

9 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Sakin ve hüzünlü bir film. Özellikle finaliyle adını açıklıyor zaten Robert de niro muhteşem. Drew biraz sönük kalmış ama iyi rolde yine . Ailecek izlenebilecek bir film 10/10
ac-insan
ac-insan

22 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Bu filme gerçekten Robert De Niroyu izlemek için gidilir. Oturup sadece o adamın mimiklerini izlemek yeter. Tabi diğer oyuncuların da hakkını vermek lazım. Ama filme genel olarak bakılırsa, çok aşırı guzel olduğunu söyleyemeyeceğim. Yine de ciddi anlamda duygulanabileceğiniz hatta belki benim gibi ağlayabileceğiniz bir film.
peterpunk
peterpunk

7 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Ailecek izlenecek son derece güzel bir film. Bazı sahnelerde ağlamamak için zor tutuyorsun kendini.
zacur1
zacur1

14 Şubat 2010 tarihinde eklendi
evde izlesem bu kadar etkilenir miydim bilemiyorum ama, bu film beni sinema salonunda yakalamayı başardı. Sert adamların gülmesi ya da ağlaması izleyiciyi daha çok etkiliyor sanırım :) akışı yavaş ama sıkmayan, duygu yüklü bir film. 8/10
kagitpilot
kagitpilot

28 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Gözlerimin dolmasına vesile olan bir film.Son sahnesinde buruk bir sevinç, hafif bir tebessüm.
teto35
teto35

7 Şubat 2010 tarihinde eklendi
çok iyi film değil yalanlar üzerine kurulmuş sıradan bir dram hikayesi kate için izledim sadece ama değmez
contraryson
contraryson

23 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Konusunu okumadan komedi diye gittim flime...Çok güzel bir flim değildi..idare eder..çok etliyici bulmadım..
akyildiz--1
akyildiz--1

22 Mart 2011 tarihinde eklendi
Filmin konusu insanı etkiliyor fakat izlerken çok sıkıldım. çok durağan ilerleyen bir filmdi...
norm63
norm63

5 Şubat 2010 tarihinde eklendi
filmi dört gözler bekleyorum kadrosu mükemmel ama türkiyeye gelis tarhine bakın bide dünyada cıkıs tarihine bakın :( insan üzülüyor hele birde böyle bir film
aytacc
aytacc

5 Şubat 2010 tarihinde eklendi
"Stanno Tutti Bene" isimli 1990 yapımı İtalyan filmin yeniden çevrimi yıllar önce TRT-2de izlemiştim güzel filmdi...beyazperde bunu nasıl kaçırdınız ?
enesdanis
enesdanis

10 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Oldukça başarılı bir dramatize,güzel mesajlarda veriyor, ailece izlenmesini tavsiye ederim
blackberryy19
blackberryy19

17 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Flmin adıyla afişini birleştirince kesinlikle aile komedisi hissi yaratıyor. Hiç mi hiç alakası yok 1sn.sinde bile komedi yoktu tam bi dram. Komedi beklentisiyle izlerken çok şaşırdım. İnsanın içini acıtıyo Robert De Nironun performansı çok iyi. Filmi sadece o götürüyo zaten. Diğer tüm oyuncuların karakterlerini oynayamayacak aktör yoktur hiçbir şey katmamışlar çünkü filme. Kısacası film dramın iyi örneklerinden ve aile bağlarının önemini acıklı bir o kadar da etkili bir dille anlatıyor
u.m.u.t
u.m.u.t

21 Ocak 2017 tarihinde eklendi
Koca bir adam ağlar mı hiç?"Utanması lazım erkekliğinden" derdim, ama öylesine kendimi bu ailenin içindeki çocuklardan biri olarak gördüm ki, gözyaşlarıma engel olamadım.Çok dramatik ve senaryosuyla gerçeğin ta kendisi..
DoganRamazannn
DoganRamazannn

23 Aralık 2018 tarihinde eklendi
Ne yalan söyleyim başlarda sardıra sardıra izledim hafiften yavaş gelişen bir film gibi geldi ama özellikle çocuklarının itiraflarının olduğu sahneden ve sonrasını (Son 25 dakika) o kadar beğendim ki defalarca izledim ve gerçekten hepsinde gözlerim doldu. Filmi bi türlü silemedim bazen kulaklığımı takıp filmi açıp son 25 dakikasını izleyip ağlamaklı olurum. İzlemenizi tavsiye ederim gayet başarılı bir dilm olmuş.
daveml
daveml

21 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
çok etkileyici bir film. insana büyüdüğünde ailesini ihmal etmemesi gerektiğini hatırlatan çok hoş bir film. gözlerim dolmadı desem yalan olur. de niro ya zaten hayradım bu filmde kat kat arttı hayranlığım. filmi izlerken gerçekten böyle yaşlanmış mıdır diye de sormadım değil de niro için:) izlenmesini tavsiye ederim. 10/8