alper01
9 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Sakin ve hüzünlü bir film. Özellikle finaliyle adını açıklıyor zaten Robert de niro muhteşem. Drew biraz sönük kalmış ama iyi rolde yine . Ailecek izlenebilecek bir film 10/10
Bu filme gerçekten Robert De Niroyu izlemek için gidilir. Oturup sadece o adamın mimiklerini izlemek yeter. Tabi diğer oyuncuların da hakkını vermek lazım. Ama filme genel olarak bakılırsa, çok aşırı guzel olduğunu söyleyemeyeceğim. Yine de ciddi anlamda duygulanabileceğiniz hatta belki benim gibi ağlayabileceğiniz bir film.
evde izlesem bu kadar etkilenir miydim bilemiyorum ama, bu film beni sinema salonunda yakalamayı başardı. Sert adamların gülmesi ya da ağlaması izleyiciyi daha çok etkiliyor sanırım :) akışı yavaş ama sıkmayan, duygu yüklü bir film. 8/10
filmi dört gözler bekleyorum kadrosu mükemmel ama türkiyeye gelis tarhine bakın bide dünyada cıkıs tarihine bakın :( insan üzülüyor hele birde böyle bir film
Flmin adıyla afişini birleştirince kesinlikle aile komedisi hissi yaratıyor. Hiç mi hiç alakası yok 1sn.sinde bile komedi yoktu tam bi dram. Komedi beklentisiyle izlerken çok şaşırdım. İnsanın içini acıtıyo Robert De Nironun performansı çok iyi. Filmi sadece o götürüyo zaten. Diğer tüm oyuncuların karakterlerini oynayamayacak aktör yoktur hiçbir şey katmamışlar çünkü filme. Kısacası film dramın iyi örneklerinden ve aile bağlarının önemini acıklı bir o kadar da etkili bir dille anlatıyor
Koca bir adam ağlar mı hiç?"Utanması lazım erkekliğinden" derdim, ama öylesine kendimi bu ailenin içindeki çocuklardan biri olarak gördüm ki, gözyaşlarıma engel olamadım.Çok dramatik ve senaryosuyla gerçeğin ta kendisi..
Ne yalan söyleyim başlarda sardıra sardıra izledim hafiften yavaş gelişen bir film gibi geldi ama özellikle çocuklarının itiraflarının olduğu sahneden ve sonrasını (Son 25 dakika) o kadar beğendim ki defalarca izledim ve gerçekten hepsinde gözlerim doldu. Filmi bi türlü silemedim bazen kulaklığımı takıp filmi açıp son 25 dakikasını izleyip ağlamaklı olurum. İzlemenizi tavsiye ederim gayet başarılı bir dilm olmuş.
çok etkileyici bir film. insana büyüdüğünde ailesini ihmal etmemesi gerektiğini hatırlatan çok hoş bir film. gözlerim dolmadı desem yalan olur. de niro ya zaten hayradım bu filmde kat kat arttı hayranlığım. filmi izlerken gerçekten böyle yaşlanmış mıdır diye de sormadım değil de niro için:) izlenmesini tavsiye ederim. 10/8