De Nirodan beklenmeyecek ölçüde durağan ve sıkıcı bir filmdi.Tam bir klişeler yumağı.Aşina olmadığımız hiçbir durum söz konusu değil.İzlemezseniz birşey kaybetmezseniz;TVde denk gelirseniz seyredin.
basit ve klasik bir konu fakat izleyiciyi etkilemeyi başarıyor de nironun performansı filmin önemli bir öğesini oluşturuyor. orta halli bir film olmuş.
Usta Giuseppe Tornatorenin filminin Amerikan versiyonu. Bu film 1990 senesinde 'Stanno Tutti Bene' olarak çekilmişti. Filmin orjinalini izleyin. Amerikan versiyonu film orjinaliyle kıyaslayınca hiç olmamış. DeNiro için izleyeckseniz eğer Marcello Mastroianninin oyunculuğunu görmeden karar vermeyin derim. Orjinal filmdeki dram bu filmden katkat daha fazla ve samimi. 'Stanno Tutti Bene' benim hayatımda en çok etkilendiğim sıkı bir dram filmidir. Beyazperde arşivinde bu filmin bulunmayışına çok üzüldüm. Umarım en kısa zamanda eklerler.