aslında DVDyi arka tarafını okumadan öndeki resme bakıp aile komedisidir diye almıştım. filmi iki gün beklettikten sonra bugün izledim ve izlerken dağıldım, sonlara doğru ağladım. David ile Frank ilişkisi yedi bitirdi beni...kesinlikle duygusallaştım. Robert DeNiro nun oyunculuğu ile bir kez daha büyüledi beni...
inanılmaz güzel ve çarpıcı bir film her sahnesi çok etkileyici basit bir komedi beklerken kendimi gözyaşları içinde buldum ve robert de niro nun efsane bir oyuncu olduğunu bir kez daha anladım kesinlikle izlenmeli
Çok çok harika bir film.Aile bağlarını o kadar güzel vurguluyor ki film..Robert De Niro,üstad, mükemmeldi.Gerçekten vizyondaki en kaliteli yapımlardan biri,kadrosuyla,konusuyla. 10/10
Koca bir adam ağlar mı hiç?"Utanması lazım erkekliğinden" derdim, ama öylesine kendimi bu ailenin içindeki çocuklardan biri olarak gördüm ki, gözyaşlarıma engel olamadım.Çok dramatik ve senaryosuyla gerçeğin ta kendisi..