Herkesin Keyfi Yerinde
3,9

l-i-l-a-H
l-i-l-a-H

31 Aralık 2010 tarihinde eklendi
Hüzünlü, vurucu ve sağlam bir dram...
orsau
orsau

4 Haziran 2010 tarihinde eklendi
aslında DVDyi arka tarafını okumadan öndeki resme bakıp aile komedisidir diye almıştım. filmi iki gün beklettikten sonra bugün izledim ve izlerken dağıldım, sonlara doğru ağladım. David ile Frank ilişkisi yedi bitirdi beni...kesinlikle duygusallaştım. Robert DeNiro nun oyunculuğu ile bir kez daha büyüledi beni...
mrs-durden
mrs-durden

15 Kasım 2010 tarihinde eklendi
inanılmaz güzel ve çarpıcı bir film her sahnesi çok etkileyici basit bir komedi beklerken kendimi gözyaşları içinde buldum ve robert de niro nun efsane bir oyuncu olduğunu bir kez daha anladım kesinlikle izlenmeli
HAMLET1980
HAMLET1980

10 Şubat 2010 tarihinde eklendi
10 numara film olmuş Robert de niro herzamanki gibi filmi götürmüş.
dr-
dr-

25 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Çok çok harika bir film.Aile bağlarını o kadar güzel vurguluyor ki film..Robert De Niro,üstad, mükemmeldi.Gerçekten vizyondaki en kaliteli yapımlardan biri,kadrosuyla,konusuyla. 10/10
peterpunk
peterpunk

7 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Ailecek izlenecek son derece güzel bir film. Bazı sahnelerde ağlamamak için zor tutuyorsun kendini.
u.m.u.t
u.m.u.t

21 Ocak 2017 tarihinde eklendi
Koca bir adam ağlar mı hiç?"Utanması lazım erkekliğinden" derdim, ama öylesine kendimi bu ailenin içindeki çocuklardan biri olarak gördüm ki, gözyaşlarıma engel olamadım.Çok dramatik ve senaryosuyla gerçeğin ta kendisi..