jamesbond-2
1.684 değerlendirmeler
3 Mayıs 2013 tarihinde eklendi
Gerçekten konu olarak çok özgün,başlarken anlaşılıyor zaten kaliteli bir filmin bize beklediğ konusunda bence öyle bir hap gerçekte olsa bile normal insalara zaten kullandırmazlar ki olma olasılığı da yüksek diye düşünüğişik bişiyler istiyorsanız limitless size göre
Film beklentimi aştı açıkçası. Sıradan olmadığı gibi sağlam kurgulu ve fazlasıyla sürükleyici. Ufak hatalar çok aransa bulunabilir belki ama detaysızca düşündüğünüzde başarılı bir seyirlik. Bradley Cooper iyi idare etmiş rolü. 8/10
Orijinal senaryosu bakimindan benden geçer not aldi.Eddy kayin biraderiyle kafede o hap muhabbettinden sonra ahanda film basliyor dedim.Gerçektende bu filmdeki gibi bir hap olsaydi yan etkilerine ragmen kullanir miydim kullanmaz miydim bilemiyorum.Çekim olarak da iyi.
Günümüzün modern insanlarının bağımlılığının şeffaf bir hap vasıtasıyla irdelendiği ilginç bir yapım. Başrollerinde Bradley Cooper ve Rabert De Nıro'nun oynadığı fütüristik bir film. Film efekt ve kurgusu iyi düşünülmüş. Ama baş karakterimizin film icabı mantık patlaması yaptığı filmde mantık hatalarının da olması çok ironik. Bunun dışında izleyiciye tatlı bir rüya izlettiriyor. İzlerken sıkılmayacağınız türden.
Son yılların yükselen yıldızlarından Bradley Cooperın başarılı performansıyla etkilediği, kaliteli yardımcı oyuncu kadrosu, tıkır tıkır işleyen ilginç senaryosu ve benzerlerinden farklı olarak ucuz adalet dağıtmayan klişeden olabildiğince kaçan çok keyifli bir film.Öyleki defalarca aynı lezzette seğredilebilecek, film bittikten sonra kesinlikle daha fazlasını istiyeceğiniz, yıllar sonra önemi dahada iyi anlaşılabilecek bir film Limit yok. 10/8,5
senaryosu itibariyle lucy filmine benzettim insan bir anda kapasitesinin cok üstüne cıksa nasıl olur diye düşünmüyor değilim cok zeki olmak tabi herkez isteyeceği bir şeydir fakat bunun yan etkileride var mesela eddie farkettiyseniz bazen ne yaptığını zamanın nasıl geçtiği hatırlamıyor birde istemeden de olsa oteldeki kızı öldürdüğünü haberde görüyor fakat zekasıyla paraya para demiyor istediği en üstü makama bile geliyor senatör oluyor uyuşturucu bağımlısı gibi oluyor yani kendi emeği olmadan yapıyor bunları genel itibariyle sevdim filmi en sevdiğim sahne hapı aldıktan sonra ev sahibi ile tartıştığı sonra onu etkilediği sahneydi 10/9
Senaryo zaman zaman tikansa da,yer yer ilerlemese de son yillarda izlediklerim içinde en farklisi oldugu kesin.Bir dönem sizofreniden senaristler oldukça ekmek yemisti sanirim bu senaryo da bazilarina yeni çagrisimlar yaratacak.Temposu yüksek,güzel bir film...7,5/10