Limit Yok

omeraskinteknik
omeraskinteknik

18 Mart 2011 tarihinde eklendi
Ben bağımlılık kelimesinin kötü bir anlam ifade ettiğini sanıyordum ama bu filmin verdiği mesaj tam tersi...
napitexfilm
napitexfilm

6 Nisan 2011 tarihinde eklendi
deniro neden bukadar az rol alm ncelikle bunu anlamadm. kitabn ilk sayfalarndan sonra zaten ykyle hibir alakas kalmyor. kitabn sonuyla da filmin sonu gerekten hi birbenzerlik tamyor. keke gerekten kitaba sadk kalnsaym. tm bunlara ramen film srkleyici vede konusuyla da son derece deiik bir yapt. daha uzun anlatmla daha gzel ilenebilirdi.
ilh9bu
ilh9bu

19 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
konu herkesin hayali olan bir ilaç.
Bazı noktalar hızlı geçse de sıkılmadan seyredeceğiniz güzel bir film.
Tavsiye edilir
crysantem
crysantem

26 Mayıs 2011 tarihinde eklendi
sonu cokta iyi olmamasina karsin keyifle izlenebilecek kurgu ve cekim teknikleri sıradısı bir film.
emissivty
emissivty

4 Haziran 2011 tarihinde eklendi
IMDB top 250yi ve daha fazlasını neredeyse tüm Hollywood Avrupa Asya ve Güney Amerika başyapıtlarını izledim..Yaşım sınırları içinde de vizyona giren tüm filmleri takip ettim,ediyorum.En son 1999 yılında Fight Club filminden etkilenmiştim taa ki Limitless i izleyene kadar.10/9
erdiklvz
erdiklvz

8 Haziran 2011 tarihinde eklendi
bi örneği daha yok. izleyin. hemen izleyin. 10
ozmenmurat
ozmenmurat

30 Ağustos 2011 tarihinde eklendi
Hırsın insanı nasıl medeni bir varlık olmaktan çıkarıp mahlukat seviyesine indirdiğini gösteren güzel bir film. 10/8
romeo_callagher
romeo_callagher

19 Eylül 2011 tarihinde eklendi
film oldukça güzel baslarda gicik bir film gözükmesine ragmen on dakikadan sonra hayal gücünüzü zorlayip filmin içine giris yapiyorsunuz...
Serdent8
Serdent8

18 Aralık 2011 tarihinde eklendi
Enteresan bir konu..Görseller gayet basarili bence;çok iyi baslayip devam ediyor,sonu biraz daha iyi olabilirdi diye düsünüyorum.Keyifli bir akisi var,seyredilesi bir film..O hapta kesin vardir ayrica..!!
yunus b.
yunus b.

4 Haziran 2015 tarihinde eklendi
sadece filmin konusu iyi.. geriye kaln fasafiso, saçmalık.. filmin sonu öyle bi yerde bitiyor ki izlediğinize bin pişman oluyorsunuz. kimse kusura bakmasın ama biraz film kültürü olan biri bu filme çok iyi demez
fidiya
fidiya

20 Ocak 2020 tarihinde eklendi
Filmin kendine has havası var ve Bradley Cooper oyunculuğunu konuşturmuş. Bilim kurgu severlerin kesinlikle izlemesi gerek
Demet Ce
Demet Ce

18 Şubat 2022 tarihinde eklendi
Fena değil ama süper de değildi bana göre. spoiler:
Son sahnelerdeki mücadele kısmındaki yaralanmalara bakamadım elimle ekranı kapattım veya kafamı çevirdim, gelemiyorum böyle sahnelere kötü oluyorum. Aslında bana göre filmin en keyifli sahnesi ilk başlarda spoiler:
ilacın ilk etkiyi gösterdiği zamanlar sonrasında bir aksiyon bir mücadele var, çok fazla anlam beklemeyin. Oyunculuk güzel ama, Bradley Cooper iki farklı karakteri ilacı kullanmayan Eddie ve kullanan süper beyin Eddie arasındaki farkı oyunculuğu ile çok iyi yansıtmış, aynı adam ama resmen farklı kişiler. Aşırı özgüvenin bir cazibesi var ama iticiliği de var bence. Konu ile alakalı fikrim ise şu yönde, beynini maksimum kullanmak ve ulaşabileceğin en büyük güce ulaşmak ölümün olduğu bir dünya’da neye yarar kısacık ömürde eninde sonunda öleceksen boş…kısacası bir gün nasıl olsa öleceksen bu kadar güç gereksiz bana göre. stresini artırmaktan başka bir şey değil.
filmkolik33
filmkolik33

10 Şubat 2011 tarihinde eklendi
Konusu çok ilginç,Gerilim filmi ve robert de niro,hayırlı işler herkeze.
sekegu
sekegu

18 Mart 2011 tarihinde eklendi
Konu sağlam, oyuncu iyi zaten bu adamı dehşet treninden beri severim ve izlerim.Tahmin ettiğim gibi çıktı.Ama heyecan dozu biraz daha yüksek olsaydı daha iyi olurdu.10/7
angirem
angirem

20 Mart 2011 tarihinde eklendi
Açıkçası film hakkında kararsızım. Konu güzel yakalanmış. Requiem for a dream ve 9,99 tl tadını zaman zaman aldım. Yakaladığı konuya göre çok sağlam işlenmemiş bence. "Fazla zeka zararlıdır" ın üstüne daha fazla gidilebilirdi. Robert De Niro yu özlemiştik ama yetmedi, daha etkin bir rolü olup çok daha büyük oyunculuk yapabilirdi. 6/10