Shine

rush oscarı sonuna kadar haketmiş.10/10
onureligur
onureligur

21 Eylül 2006 tarihinde eklendi
Mükemmel bi oyunculuk we harika bi film.
10 üzerinden 10...
mertsensari
mertsensari

24 Ağustos 2006 tarihinde eklendi
bu film zamanınız varsa sabırla ve sonuna kadar seyretmelisiniz, ilk 25 dk dan sonra kapatılırsa acayip ayıp olur çünkü çok güzel bir film.zaten bir sanatı başka bir sanatla izlemek çok güzel.sonunda duygusal bir sekilde etkileniyorsunuz.bence de türkçe seyretmek yerine alt yazılısını seçin daha çok keyif alırsınız.
miroozkan87
miroozkan87

11 Ocak 2006 tarihinde eklendi
geoffrey rush'a helallerimi en içten dileklerimle iletmek istiyorum...mükemmel filmi oyunculuk daha da mükemmelleştiriyor bir piyanist olarak ayrı bir etkilendim harika bir film..!!!!
gingerblue
gingerblue

11 Ocak 2005 tarihinde eklendi
cok guzel bır filmdi. ailelerin tutumlarının cocuklar uzerindeki etkisini tam olarak gosteren bir filmdi bence herkes izlemeli.
gri-8
gri-8

4 Mart 2004 tarihinde eklendi
Sade ve gerçekten insanı duygusal bakımdan derinden etkileyen nadir filmlerden. Geoffrey Rush'In hakkında verelim filmin güzelliğinde.
myprecious76
myprecious76

19 Haziran 2003 tarihinde eklendi
SİNEMA TARİHİNİN EN İYİ FİLMLERİNDEN BİRİ BANA GÖRE, FİLM DUYGUSAL AÇIDAN İNSANI RESMEN ALTÜST EDİYOR.....
banadolu
banadolu

5 Şubat 2003 tarihinde eklendi
film çok iyi başlamıştı ama çok sıkıcı bir hale geldi.yine de geoffrey rush için izlenebilir