olcayholat
5 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
bana göre muhteşem bir film okadar zengin tarihimizde böyle hikayeleri çıkartıp filme çekmek çok iyi bir düşünce ve buda bunun en iyi örneği müzikler özellikle çok iyidi
flimin hakketen ilk bölümü çok sıkıcıydı ama ikinci bölümde kopmamak mümkün degil. süper di yaa.. aglayıp içini dökmeyek isteyen herkeze tavsiye ederim.
Gerçekten muhteşem kelimesi az kalır yanında.film bittiğinde salondaki herkes ayakta alkışladı.burak sergen OLAĞNÜSTTÜ!!özge özberk bi kere daha ben türkiyenin en iyi genç kadın oyuncusuyum diyo.mehmet rolündeki arkadaşta çok başarılıydı.gerçekten çok etkileyici sahneler vardı.özellikle gönüllü olanların bi adım öne çıkmasını sölediğinde her çocuğun öne çıkması sahnesinde koptum.MUhteşemdi herkesi tebrik ediyorum.
arkadaşlar her ne kadar yorumlar hep süper muhteşem olsa da film o kadar da iyi değil...çok eksiği var gerçekten.Böylesine güzel bi konuyu biraz daha usta şekilde,çok iyi yansıtabilirlerdi..büyük beklentim vardı,izledim yıkıldm...bi tane savas sahnesi yok..dramı okadar etkileyici değil..8.7 haketmiyot..olsa olsa 7 alır..bu film orta öğretim öğrencileri içinse güzel bi iş..yine türkiyede tarihimize değer veren yönetmenlerin oldugunu bilmek güzel..ama çok basit bi film..sonunu iyi bağlayamamışlar bile...izleyin karar sizin...iyi seyirler..
süper ötesi bir film tekrar tekrar izlediğim her seferind eayrı bir ders çıakrttığım her izleyişimde hüngür hüngür ağladığım ender filmlerden biri herkese tavsiye ederim....
Ben hayatımda bu kadar güzel ve duygusal bir film görmedim ve izlemedim.Yapanı yüreğine,oynayanların emeğine sağlık.Bu filme 1000 üzerinden 1000 verilir.Buda benim görüşüm...
bizi bu değerlerden uzaklaştırabilecek çok etkenin olduğu bu günlerde bu film inanın bana çok iyi geldi. kendime ve milletime olan sevgimi kesin bir biçmde hatırlattı.izleyince hiç şüphesiz ağlayacaksınız ve emin olun filmin sonunda kendinizi psikolojik anlamda çok daha huzurlu hissedeceksiniz.
120 filmini izlerken o kadar duygulandım ki, o 120 kahramanın yaptıkları o kadar yüce bir şey ki, filmin bitiminde söylendiği gibi vatan size minnettar, gözünüz arkada kalmasın! Bizim kendi tarihimizi anlatan filmleri izlemeye ihtiyacımız var. Gençlerimiz, çocuklarımız bilinçlenmeli. Bizim kadar tarihi zengin bir ülke yoktur, bunları değerlendirmesini bilmeliyiz burdan tüm yönetmenlere sıkı bir sinema seyircisi olarak sesleniyorum: " Tarihi filmlere lütfen öncelik veriniz!"
Sinemamız ancak böyle filmlerle yükselebilir.Tarihimizle gurur duymalı onla eğlenmemeliyizmBu filmi gerçekten her genç izlemeli.Muhteşem bir film, elbetteki bu tür filmlerin devamını bekliyoruz.
20 öğrencimle beraer izledim.Şu ana kadar seyrettiğim en başarılı duygusal filmd diyebilirim.Bu filmde siz ağlamıyosunuz gözyaşlarınız çocuk kahramanları izlerken bir ırmak seline dönüşüyor.harikaydı..mükemmeldi..izlemeyen Türk kalmamalı bence.. yoksa çok şey kaybeder..