4,3

ceylanalci
ceylanalci

5 Mart 2008 tarihinde eklendi
boğazıma bişey düğümlendi ağlamamak için kendimi ne kadar zorlasam da başarılı olamadım. tek kelime ile harikaydı
blade17m
blade17m

3 Mart 2008 tarihinde eklendi
Filmden az önce geldim tek kelimeyle süper diyebileceğim tek şey ne yazık ki filmin müzikleri.Seyirciyi ağlatmak için haddinden fazla çaba sarfedilmiş ama bunu başaramamış bir film.Çok yüzeysel ve kesik kesik anlatılmış bir konu olması dışında çok ağır işleyip insanı sıkıyor bu film.İçimizdeki millietçi duyguları dışarı çıkarmaktan çok bizi ağlatmaya çabalayan bir film gibi gördüm ve açıkcası çokta beğenmedim
barlas018
barlas018

3 Mart 2008 tarihinde eklendi
mükemmel bir konu seçilmiş ama yeteri kadar iyi anlatıldığını düşünmüyorum.yinede izlemeye değer bir film
ksu1
ksu1

2 Mart 2008 tarihinde eklendi
bir gün sonra dahi filmin etkisinin devam ettiğini belirtmek istiyorum.gerçekten izlenmeye değer nadir filmlerden biriydi..

Tevrican Dokuyucu.
eglenceli
eglenceli

29 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Doğrusu çok büyük umutlarla gittiğim filmden umduğumu bulamadan ayrıldım. insanları hüzünlendirebilecek bir konu seçilmiş, milleyetçi unsurların ağırlıkta olması izleyiciyi filme çekiyor; fakat film gerçekten çok amatör.. başlardaki oyunculukları pek beğenmedim. ayrıca konuya çok geç girilmiş karakterler gereksiz yere uzun uzadıya verilmiş. sonuç olarak iyi bir yonetmenin elinden çıkmış olsaydı daha iyi olacağını düşündüğüm bir film var ortada. 10 üzerineden 5 veririm bu filme.
layd52
layd52

29 Şubat 2008 tarihinde eklendi
arkadaşlar filmi izledim konusu çok güzeldi ama ben filmi biraz amatörce buldum.Okadar duygusal olmama rağmen ancak filmin en sonunda ağlayabildim.Bence daha güçlü olabilirdi.
Ama genede gidin insanın orda ölesi geliyo vatanı için
entelektuel-48
entelektuel-48

27 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Çok güzel bir film.genç bir izleyici olarak tüm gençlere izlemesini özellikle tavsiye ederim.meydanda okadar abuk sabuk küfür dolu reklem şişirmesi filmlerin yanında çıkınca işte bu film herşeye değer diyorsunuz.vatanımızın hangi koşullarda kazanıldığına en güzel örnek.Özhan eren ve katkısı olan herkese çok tşk ederim.Mutlaka gidin...
muratclskn
muratclskn

25 Şubat 2008 tarihinde eklendi
film gerçekten çok güzeldi..kesinlikle destek olunmalı..ben ilk yarısındada sıkılmadım..anlatılmak istenen duygu çok iyi işnemişti..gitmeyen arkadaşlara kesinlikle tavsiye ederim..
burhanyasinkaya
burhanyasinkaya

24 Şubat 2008 tarihinde eklendi
konu güzel ama iyi işlenememiş, tv filmi gibi olmuş. ilk yarı resmen uyuyorsunuz, ikinci yarıyı da ufak bir çete çatışması ve bir tipi sahnesi ile geçiştirmişler. film yanından çok zayıf bir film olmuş. bu konu keşke daha iyi işlenebilseydi!
varoltokgoz
varoltokgoz

23 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Çok iyi bir konu ama kötü bir senaryo olmuş. Oyunculuklar bazı yerlerde çok abartılı. Ama yine de seyredilebilir bir film...
danse-macabre
danse-macabre

23 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Tarihin bir dönemini hatırlatması açısından güzel bir film.Çekimler güzel.İzlemenizi öneririm.
asli-hr
asli-hr

22 Şubat 2008 tarihinde eklendi
İnanılmaz bir film 120. Böylesi bir kahramanlık öyküsü,izlenmeyi, öğrenmeyi ve anlamayı hakediyor. Herkesin gitmesi gereken gerçek bir hikaye, vatan sevgisine açılan hakiki bir pencere.
invisible-2
invisible-2

22 Şubat 2008 tarihinde eklendi
bu film nasıl bu kadar puan almış anlamıyorum filmin konusu güzel ama kötü işlemişler,oyunculuk adını bi şey yok kesilikle gitmeyin 3/10
umt-trn
umt-trn

21 Şubat 2008 tarihinde eklendi
arkadaslar bence gidilmesi öğrenilmesi geçen bi olay .. oyuncuların mükemmel oyunculuklarıyla tam bir başyapıt olmus bence .. %100 gidin tam anlamıyla paranıza değiyor..
olllllolllllo
olllllolllllo

21 Şubat 2008 tarihinde eklendi
filmin ilk yarısı oldukça ağır ve sıkıcıydı..olaylar,ounculuklar fazla tiyatral idi..
ama 2.yarıda filmin oldukça farklı bir atmosferi vardı.
çocuklar uğurlanırken siz de evinizden birini gönderiyor gibi hissediyor,kıyamıyorsunuz..
ayrıca kesinlikle atlanmaması gereken bir konu,filmdeki kar sahnelerinin mükemmelliği.hani vardır ya,en güzel kar sahneleri olan filmler diye bir sralama(bana göre vardır en azından)..o sıralamada çok çok iyi bir yeri olsa gerek bundan sonra diye düşünüyorum..

30-40 kadar orta-ilk okul öğrencisiyle birlikte izledik filmi.girerken ses yaparlar mı,başka filme mi girsek diye düşünüyorduk ki..film anında çıtları çıkmadı..öğretmenlerine teşekkürü borç bilirim buradan..
kayseri