4,3

chichico
chichico

30 Ocak 2009 tarihinde eklendi
öyle bir milletiz ki vatan söz konusu olunca 10 yaşındaki çocuktan 90 yaşındaki dedeye kdr herkes bir adım öne çıkıp canını vermeye razı oluyor ve işte budur bizi herkesten farklı kılan. birçok ülkeden geri kalmış olabiliriz ama hepsi biliyor eğer yeni bir savaş çıkarsa bu ülkedeki herkesin birbirine nasıl kenetlenebileceğini ve bu filmde bu 120 çocuk bize yine bunu anlatıyor, dinlemelisiniz onları..
bodrum-21
bodrum-21

23 Ocak 2009 tarihinde eklendi
sinemasal bir yapım. çekimler çok sade ve etkileyici. insanın iç dünyasına hitap ediyor. ağlatmadann edemiyor. izleyin.
ozgurcan1903
ozgurcan1903

20 Ocak 2009 tarihinde eklendi
bu filmi bu zamana kadar izlemediğim için çok pişmanım.eğer izlemediyseniz hemen izleyin.her insanı etkileyecek türden
buluti23
buluti23

14 Ocak 2009 tarihinde eklendi
emeği geçenlere tşk ederim çok güzel bir film özellikle gençlerimize tavsiye ederim.
ferdiakbas
ferdiakbas

1 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Çok güzel duygu yüklü bir film. bazı değerlerimizi yitirdiğimiz şu günlerde kesinlikle izlenmesi ve ibret alınması gereken bir film... emeği geçen herkese teşekkürler
mimren18
mimren18

1 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Tam bir destan. Her Türkiyeliyim diyen kişi izlemeli ve izlettirmeli.
legolas-t
legolas-t

26 Aralık 2008 tarihinde eklendi
keşke geçmişimizi bu kadar güzel anlatan daha güzel filmler yapılsa. Kesinlikle harika bir film.
emreanli
emreanli

24 Aralık 2008 tarihinde eklendi
işte biz türkiyemizi böyle kurtardık...
nskmourinho
nskmourinho

20 Aralık 2008 tarihinde eklendi
filmi cekenlere cok tesekkür ediyorum.yönetmen ustaca acıtasyonlardan kacınarak o donma sahnesini hemen atlatsada göz yaslarıma engel olamadım.yılın en iyi filmlerinden bravo ve sehitlerimize büyük bir saygı durusu yapıyorum bu vatan her seyini size borclu
buragi
buragi

17 Aralık 2008 tarihinde eklendi
senaryo daha iyi işlenebilirmiş ama bu haliyle bile takdir edilecek bir film çünkü konusu filmi alıp götürüyor. bir çok milliyetçi amerikan filmlerini izleyipte bu filmi izlememek haksızlık olur. tarihimizde o kadar güzel hikayeler var ki, bu kadar fazla yönetmen ve yapımcı arasından özhan erenin böyle bir işe imza atmasını alkışlamak gerek. yapımcılara örnek olmasını umuyorum.
yture
yture

14 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Keşke imkanım olsada tüm gençlerimize bu filmi izletebilsem dediğim bir başyapıt... Çoğu sahnesinde içinizi ürpertecek milli ve manevi duygularınızı kabartacak bir sanat eseri...
ozlem-askin
ozlem-askin

8 Aralık 2008 tarihinde eklendi
ya nuhteşem muhteşem tek kelşmeylke bayıldım.ama bu sonu haketmediler.ağladığım nadir ağladığım filmlerden biri oldu.yapımında emeği geçen herkese çok teşekkürler.tüm şehitlerde nur içinde yatsınlar.Vatan sana canım feda...
zafer-calayoglu
zafer-calayoglu

5 Aralık 2008 tarihinde eklendi
evet bu tarz destansı filmlere ihtiyacımız var. milletimizin ne şartlarda vatanı bırakmadığını ibret olsun diye bu filmlere ihtiyacımız var. burak sergen gene yapmış yapacağını ve bizi iki rolle karşılıyor bir rolde ona güğlsekte diğer rolde ne kadar kararlı olduğunu görüyoruz. filmi izlemenizi tavsiye ediyorum. sinepuan 10/8 verdim.
akersayin
akersayin

29 Kasım 2008 tarihinde eklendi
insanı duygulandırıyor.Film güzel.Daha doğrusu insana güzeL geliyor çünkü bu filmin Bi rakibi daha yok yani Türkleri anlatan böle bi flim daha yok.9/10
olmezali1987
olmezali1987

29 Kasım 2008 tarihinde eklendi
çok etkileyici bu vatan ne zorluklardan geçmiş ...