4,3

Tolga Tütüncü
Tolga Tütüncü

5 Mart 2008 tarihinde eklendi
tmm tarihimizin acı olaylarından biri de film e güzel yansıtamamışlar çok sıkıcı
caglayanbolova
caglayanbolova

18 Ekim 2008 tarihinde eklendi
ben kurtulus savasi belgesellerini bile izlerken gozleri dolan bir insanim ama bu film bir rezalet, boyle bir sacmalik olmaz... vatan, millet temalari ile yurumez sadece bir film... oyunculuk sifir, yonetmenlik sifir, senaryo berbat... bu ve bunun gibi tarihi konular bu kadar kolay harcanmamali...........
yorumcu77
yorumcu77

2 Mart 2008 tarihinde eklendi
böyle bir yöentmenin elinde film berbat edilmiş bence. böyle güzel bir konu, böyle kötü bir kurgu. yazık olmuş filme..
ahmetcindemir
ahmetcindemir

7 Mart 2008 tarihinde eklendi
film ele aldığı konu bakımından güzel bir film ama bence sinema değeri olmayan bir film televizyon dizisi gibi çekmişler. arkadaşlar olaya ağlamak için film izlemek gerekmiyor anlatsalar yine ağlanır. eminim görüşüme katılmayan bir sürü kişi olur. duygusal düşünmeyip birde filme öyle bakın.
apeioron
apeioron

21 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Filmin anlatmak istediği konu çok güzel fakat geri kalan tüm faktörler berbat böyle konular bu kadar kötü işlenmemeli konuda bir sürü eksik var ama olsun tarihimizi anlatan bir film hiç yoktan.
raphael-13
raphael-13

25 Ekim 2008 tarihinde eklendi
yazıklar olsun diyorum başka bişey demiyorum... bu filmi çekenler ya filmden hiçbişey anlamıyor yada duygularımızı kullanıp para kazanmak istiyor,böyle güzel bi konudan ancak bu kadar kötü bi film yapılabilir.
nietzsche-76
nietzsche-76

22 Şubat 2008 tarihinde eklendi
bizimkilerin daha 40 fırın ekmek yemesi lazım. para verip gittiginde kaliteli bişey bekliyorsun senaryoda ve görsellikte kaybolmak. ama bazı sahnelerde izlediginin film oldugunu hatırlatan bariz cekimler konsantrasyonu alıp götürüyor. filmin geri kalanını arkada kameranın yönetmenin varlıgını bilerek ışıkçıda şu taraftadır herhalde diyerek izliyorsun. yok abi daha çok yol katetmemiz lazım sinemda. umarım yılmaz erdoğan yeni bir film yaparda görselliğe ve senaryoya doyarız. tek umudum o... 3 yılmazda sonuncusu (atıf yılmaz, yılmaz güney, yılmaz erdoğan)...