4,3

chucky-play
chucky-play

13 Eylül 2008 tarihinde eklendi
Filmin senaryosu çok kopuktu ve fazlasıyla uzun bi süresi var ama bu süreye rağmen asıl konuyu oluşturan 120 çocugun yolculuguna yeteri kadar değinilmemişti daha çok komutanla nişanlısının aşkı üzerine düşülmüş ve iç karartan bi trajedi vardı teknik açıdanda çok vasat senaryodada havada kalan bir çok bölüm var çok güzel bi hikaye mahvolmuş bence sadece ağlamak istiyosanız gidin izleyin ama sanat adına hiçbir şey alamayacaksınız.
the-director-2
the-director-2

26 Şubat 2010 tarihinde eklendi
asla bu puanı hak etmeyen. yine biz türkler tarafından 'aşırı derecede abartılmış' berbat bir film
bjk40398
bjk40398

30 Ekim 2008 tarihinde eklendi
konuya yazık olmus, konu resmen harcanmıs bırakında bali baskası cekseydi filmi. siz hariç kim çekseydi oscar alırdı bu film.

izleyin arkadaslar izleyinde görün boşvermişliği.
tufanakar
tufanakar

21 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Elin gavuru yunanlılara 300 spartalı filmi çeker 10 numara olur bizim şanlı tarihimiz sırf herkeze düşmanız diye konu alınıp hiç bir amerikan filminde yer almaz! Ya para harcar adam gibi film çekeriz yada böyle traş filmlerle altın değil 1 kilo portala bile alamayız.
ugurcan-aycan
ugurcan-aycan

6 Temmuz 2009 tarihinde eklendi
Film olarak diyecek bir şey yok fakat ara geçişler çok saçma olmuş ve bölümler çok kısa çocuk hasta oluyor sonra birden ölüyor öldüğünü anlamak bile zor oldu yani...
2001so
2001so

17 Mart 2008 tarihinde eklendi
film çok yavaş ilerliyor, karakterlerin üzerinde hiç durulmamış, başrolde kim oynuyor o da belli değil, sürekli ağır bi müzik, diyologlar da yetersiz, tv dizi çeker gibi çekmişler bence sinemasal bir yanı yok, zaman kaybı!!!
emrah-y
emrah-y

6 Kasım 2008 tarihinde eklendi
hiç bu kadar kötü bir tarihi film izlememiştim.filmin en ufak bir sahnesinde duygulanmadım.muhteşem konu nasıl becermişlerse mahvetmişler.120 çocuğun çektiği çile 5 dk bile sürmeyen bir şekilde işlenmiş.sanki boş yere ölmüşler gibi bir hava yaratılmış.çok kötü bir film.hiç kimseye önermiyorum.bu konuların hiçbir fedakarlıktan kaçınılmadan çekilmesi gerektiğini düşünüyorum.
hasust
hasust

25 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Film bencede çok kötü. O kadar tantanası olmuştu zamanında vizyondayken ama boşunaymış. Bu filmden ancak süper bir vakit kaybı olur başka da bir numara olmaz. 3/10
tevfikyildirim07
tevfikyildirim07

20 Mart 2008 tarihinde eklendi
böyle bir film çekiyorsun ama bir bıyık bile bırakamıyorsun :) olucak iş değil takma bıyıkla film çekmişler. Ayrıca o zamanlarda van'da böyle bir konuşma aksanı olduğunu da düşünmüyorum. Ermenilere şive vermişler ama Vanlılar sanki cnn muhabiri gibi konuşuyor. Yani biraz özen.. Sadece konu tartışılamayacak kadar önemli zaten ben de bu yüzden izledim.. Ya da o 120 çocuk canla başla cepheye mermi taşıyor yolda ölmek pahasına da olsa. Ama bizim esasoğlan zafer kutlamasi için havaya ateş ediyor. !!! Böyle bir konu cok daha güzel işlenebilirdi.
su2106
su2106

14 Eylül 2008 tarihinde eklendi
konu güzel ama flim çok duragan ve basit. bu kadar güzel bir konu daha güzel işlenebilirdi..sinemada izlenmeye değecek bir flim değil.o atmosferi flim yansıtmıyor.
aytgerl
aytgerl

4 Mart 2008 tarihinde eklendi
Böyle gurur verici bir destanı bu kadar dramatize etmek ne kadar doğru tartışılır...Filmde hiç çatışma sahnesi yok...Olaylar çok kopuk gelişiyor, film çok ağır ilerliyor...Türk senaristler ve yönetmenler insanları ağlatarak iyi bir film yapılmayacağını öğrendikleri zaman sinemamız gelişmeye başlayacaktır...
sunaki
sunaki

14 Mart 2008 tarihinde eklendi
Arkadaşlar senaryo gerçekten çok güzel; ama film teknik hata dolu.Çok da güzel bir film yapamamışlar.Her şeyde olduğu gibi bu filmde de iki aşık var!!!
firondoli
firondoli

7 Mart 2008 tarihinde eklendi
Gerçektende izlenmesi gereken bir film helede şu dönemlerde gençlerimize seyrettirebileceğimiz en güzel film o kadar güzel duygular var ki içinde inanın hıçkıra hıçkıra ağladım
iticidizi
iticidizi

16 Şubat 2008 tarihinde eklendi
ben beğenmedim.güzel bir konuyu harcamışler.resmen dizi gibi basit bir şekilde anlatılmış.ve çok fazla acitasyondan boğuldum.bizim güzel tarihmiz daha iyi çekilebilirdi.2/10