4,3

KaliteTAKİP
KaliteTAKİP

22 Şubat 2012 tarihinde eklendi
bu fılm arsıvlıkkkkkkkk sıddetle tavsıye edıyorum cok sey kaybedersınız
jamesbond-2
jamesbond-2

27 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Milliyetçilik duygularımızı kabartan ve duygulandıran az sayıdaki tarihi filmimizden biri.Gerçekten isimlerini bilmesekte onları görmesekte hepsini rahmetle ve saygıyla anıyoruz ve nasıl bir milletin evlatları olduğumuzu bir kez daha bu filmle hatırlıyoruz.İzlemeyenlere kesinlikle öneririm ve daha nice böyle şanlı tarihimizi anlatan filmlerimizin yapılması dileğiyle,emeği geçenlerin ellerine sağlık.10/10
Gürkan A.
Gürkan A.

3 Ağustos 2020 tarihinde eklendi
Çok duygusal tuylerimizi diken diken eden bir film koca yürekli yiğitler bizleri utandırdı izlenilmesi gereken filmlerden
naked-soul
naked-soul

16 Şubat 2008 tarihinde eklendi
izlenmeye değer destansı bir kahramanlık hikayesi. gerçek bir hikayeye dayanan sağlam bir dram 120... 9/10
gskaltay
gskaltay

15 Şubat 2008 tarihinde eklendi
çok güzel bir film özellikle müzikler gayet başarılı tavsiye ederim...
zafer-calayoglu
zafer-calayoglu

5 Aralık 2008 tarihinde eklendi
evet bu tarz destansı filmlere ihtiyacımız var. milletimizin ne şartlarda vatanı bırakmadığını ibret olsun diye bu filmlere ihtiyacımız var. burak sergen gene yapmış yapacağını ve bizi iki rolle karşılıyor bir rolde ona güğlsekte diğer rolde ne kadar kararlı olduğunu görüyoruz. filmi izlemenizi tavsiye ediyorum. sinepuan 10/8 verdim.
cougarcop
cougarcop

6 Aralık 2009 tarihinde eklendi
bugünkü yaşıtlarına örnek olacak bir yapım.maalesef günümüz çocukluk-gençlik bir takım üstün değerlerimizi yitirmek üzere. kesinlikle şovenist-aşırı milliyetçi değilim ama Atatürk milliyetçiliğinin izleri çcuklarımızdan silinmeye başladı.film tekniği olarak bakıldığında elbette hatalar-kusurlar var. ama ajite edilmeden anlatılmış bir takım gerçekler. emeği geçen herkesi kutlarım. benzerlerinin artması dileğiyle...8/10
mimren18
mimren18

1 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Tam bir destan. Her Türkiyeliyim diyen kişi izlemeli ve izlettirmeli.
gaziodtu
gaziodtu

21 Şubat 2009 tarihinde eklendi
gerçekten güzel ve bir o kadarda etkileyici sahneleri vardı.izlemeye değer bir film.
handanece
handanece

1 Haziran 2010 tarihinde eklendi
izlerken öyle etkileniosunki çekim tekniğini hatalarını falan farkedemiosun.. evet türkliüğümüzle gurur duyuyoruz, biraz abartıyoruz belki ama bu yaşanmış bir olay ve unutulmaması gerek... yeni nesil sinemacılar olarak daha iyisini sizler çekin.
ilsalaron
ilsalaron

21 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Bu filmi vizyona girdikten çok zaman sonra, ancak şimdi görebildim ve neler kaçırdığımı şimdi daha iyi anlıyorum. Filme gitmeden önce bu filmle ilgili kuşkularım vardı (filmin castında iki tane yönetmenin olması, oyuncuların çoğunun amatör oluşu, tarihte pek fazla değinilmemiş bir olayı ele alması gibi) ancak filmi seyretikten sonra ne kadar müthiş bir filme gittiğimi anladım. Konu harika ve etkileyici (insanın tüyleri ürperiyor), Burak Sergen ve Özge Özberkin oyunculukları mükemmel, hele o amatör ruhlu çocuk oyuncular ne kadar güzel oynamışlar rollerini. Filmin bence en önemli mesajı şu: Biz işte asıl bu 120 çocukla birlikte (ulu önderimiz Atatürkün bize bahşettiği) laik, demokratik ve sosyal Cumhuriyet mücadelemizi başlattık ve bugünlere kadar geldik. Bence o çocuklara çok ama çok şey borçluyuz.
VcdSamimiyeti
VcdSamimiyeti

6 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Yolda geçen sahneleri biraz daha uzatılsaydı,yönetmenin karakterleri işleyişi orda devam etseydi çok daha etkileyici olurdu diye düşünüyorum..Yinede güzel bir film,8 puan verilir.
jeo-ipek
jeo-ipek

21 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Kendi tarihimizden ve vatanımızdan kopup gelen bir konu olduğu için filmin işleyişi o kadar yüreğime dokundu ki eleştirel olarak filme bir çok kusur bulmama rağmen hepsini alıp götürdü. Türk gençliğinin bir ferdi olarak kendimi bu filmi iyiki izlemiş diye buldum. Ve herkesin film bittikten sonra aklında "şimdi olsa?" sorusu geliyordur eminim. Aslında bu filmi vizyonel bakış açısından ziyade sanatsal bakış açısıyla izlemek daha doğru olacaktır. Gerçekten çok duygulanacaksınız.
m-cengiz
m-cengiz

25 Şubat 2008 tarihinde eklendi
bir çok arkadaşın dediklerine bende katılıyorum.biraz daha üzerinde durulsaydı çok çok güzel olurdu. müzikler güzeldi ama yine filmde bu konuda boşluklar var.bu tarz filmler desteklenmeli.8/10
rudeonerudeone
rudeonerudeone

25 Şubat 2008 tarihinde eklendi
çok başarılı.amerika’nın er ryan’ına,pearl harbor’ına mahkum olmak zorunda olmadığımızı türk sineması da anlamaya başladı.örnek verdiğim filmler kalitesine ulaşırız umarım en yakın zamanda.gençlerin oyunculukları hayranlık uyandırıcı,filmde sıkıcı bir kısım yok sonuna kadar hayretle izliyorsunuz.arkadaşıma asıl olayın kısa yer tutması konusunda katılıyorum,pek ayrıntıya girmemişler o yolculuk hakkında,ancak yine de izlenmesi gereken ve bu tarz gerçek olaylardan da ders alarak ülkemizin içinde bulunduğu veya bulunacağı durumların analizini,bu durumlarda ne yapmamız gerektiğini düşündüren başarılı bir Türk yapımı.