capetownlu
1 değerlendirme
19 Kasım 2008 tarihinde eklendi
bence giderseniz şu cümleyi kurma fırsatınız olucak bundan daha kötüsünü izlemek istemiyorum çünkü yok öyle bir film milliyetçi bir ruhla gitiiğim bi filmdi açıkçası türk filmleri güzel olmaz düşüncesini kabul etmek istemeyen bi seyirci olarak zor bi doksan dakka geciriceksiniz kararlıysanız
Nuri Bilge Ceylanı özümseyip anlayabilmeniz için lütfen bir zahmet 1986 yıllarına bir gidin çektiği siyah beyaz fotoğrafları izleyin onları tekrar tekrar izleyin mekan figür bütünleşmelerini, kullanılan renk tonlarını, kompozisyonu inceleyin sonra filmlerini sırasıyla sindirerek izleyin ve bence yorumlarınızı ondan sonra yapın. Yorum yazmak için düzeysiz kelimeler seçmek hoş olmuyor Üç Maymun estetik açıdan başarılı bir film aldığı ödüller üzerine yorum yapmak gereksiz çünkü yurt dışından gelen ödüller Fransada alınan ödül üzerine konuşmak bence yanlış olur. Çünkü orada hatır gönül işleri olmaz. Tekrar kutluyorum ve başarılar diliyorum. Yalnız Türkiyenin güzel insanlarına bu güzel filmi izlettiren Asil ve kibar yönetmen Nuri Bilge Ceylana...