Üç Maymun
3,2

arhat-2
arhat-2

22 Ocak 2009 tarihinde eklendi
filmin bir sinema filmi olarak hiç bir değeri yok. sinema filmi bu kadar basit olamaz. bu filmin oscara aday olması akıllara durgunluk veriyor. ne yani, bir filmin oscar a aday olması için berbat olması ve o filmin ait olduğu ülkenin insanını ve değerlerini aşağılayıcı bir biçimde anlatması mı gerekiyor? izlenmeye kesinlikle değmez. ne konu var, ne akıl var, ne heyacan var, ne merak var,ne görsellik var, ne teknoloji...bomboş işte,
sseezzeenn
sseezzeenn

7 Ocak 2009 tarihinde eklendi
inanın çok kötü bi film oturup zaman ayırmanıza değmez o kadar basit sahneler o kadar uzun uzun gosteriliyo ki, eeee hadi baska sahneye geçsin, aksın gitsin artık su film demeye baslıyorsunuz ama film bitiyo ve ne yani bumuydu diye zınk diye kalıyorsunuz.
star4100
star4100

1 Ocak 2009 tarihinde eklendi
saçma bir film. Diyslog çok az. Ne yani Nuri Bilge Ceylanın filmlerinde az konuşup çok mu düşünmek gerekiyor. Filmlerini ısrarla izleyip ısrarla beğenmiyorum.
este84
este84

29 Aralık 2008 tarihinde eklendi
izlediğim en kötü filmlerden biriydi. tamamen zaman kaybı. film başlıyor karanlık bi ortam bitiyor karanlık. tam biraz haraket geliyor diyorsun ama fiyasko.
capetownlu
capetownlu

19 Kasım 2008 tarihinde eklendi
bence giderseniz şu cümleyi kurma fırsatınız olucak bundan daha kötüsünü izlemek istemiyorum çünkü yok öyle bir film milliyetçi bir ruhla gitiiğim bi filmdi açıkçası türk filmleri güzel olmaz düşüncesini kabul etmek istemeyen bi seyirci olarak zor bi doksan dakka geciriceksiniz kararlıysanız
ayhanergin
ayhanergin

7 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Gerçekten bu film zaman kaybı.Senaryo Kötü,
Oyunculuk Kötü,diyalog desen yok.10 üzerinden 1 bile fazla bu filme.Hayatımda izlediğim en kötü filmdi diyebilirim.
ogulcan-taspinar-2
ogulcan-taspinar-2

6 Kasım 2008 tarihinde eklendi
bir film ancak bu kadar saçma ve vakit kaybı olabilir o 2 saatimi geri istiyorum bu kadar anlamsız ve bu kadar kötü bi final olamazdı 10 üzerinden 1 vermek bile puan bu filme. sıfırrrr
deepnees90
deepnees90

1 Kasım 2008 tarihinde eklendi
bir film kötü olurda bu kadar olmaz
ya bunedir gidelim bir yönetmenin ödül aldıgı filmi izleyeyelim dedik sıkıntıdan uyuya kalmışız
yarıda da terk ettik

bir daha nuri bilge ceylanın hiç bir filminin afişine bile bakmayacagım

o en iyi yönetmen ödülü veren jurininde ellerinden öperim mükemmel bir saçmalık olmuş