Üç Maymun
3,2

ilsalaron
ilsalaron

29 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Şu ana kadar Nuri Bilge Ceylan bütün filmlerini izlemiş ve her filminde sinemadan mutlulukla ayrılmış bir kişi olarak belirtiyorum: bu film Nuri Bilge Ceylan (umarım bu son olur) şimdiye kadar seyrettiğim en kötü filmidir. Film o kadar kötüydü ki; sürekli seansta saatime bakıp durdum. Bu film ödül aldı bana göre ödülü Nuri Bilge Ceylanın ismi için verilmiş başkasının imzası olsaydı ödül bile alamazdı. Film bir şey anlatmadığı gibi bulmaca gibi ipuçlarından sizin filmi çözmeniz bekleniyor, sinemaya ben bulmaca çözmeye gitmiyorum film bir şeyler anlatmalı. Filmdeki tek artılar bana göre: yeni kullanılan ve gerçekçi dijital renk sistemi ve Yavuz Bingölün muhteşem karakterler oyunculuğu. Bundan sonrası tam bir hayal kırıklığı benim için.
Meet-in
Meet-in

1 Kasım 2008 tarihinde eklendi
Bu filmi beğenenler sanat özenti ve taklit kişiler onların sözlerine aldanmayın bence film çok durağan ve sıkıcı paranızı ve zamanınızı boşa harcamayın derim!!
gokhankocgida
gokhankocgida

1 Mart 2009 tarihinde eklendi
sıkıcı boş konusu anlamsız ..2 saat bakısmalar...poz atmalar...tabı bunun adı sanat oluyor nedense??? slumdog mıllıonaıre olmasını beklemıyom ama en azından konu daha hızlı ve hareketlı olmalıydı..gecısler kotuydu..en ıyı yonetmen sadece renk ve mıksaj ıcın verıldıyse bence bu nurı bılge ceylana odul kazandırmamalıydı..zekı demırkubuzla aynı kafadan bakmıs sınemaya...hıc etkıleyıcılık yok..hatıce aslanın mudure asık olması komık olmus.hıc karakter degısımı yok fılmde..ayrıca fılmın ısmı 3 maymun ama fılme konu olan gormedım duymadım bılmıyom olayı yokkı...tam tersı gercekcılık var..herkes sucunu ıtıraf edıyor...adam karısını bılıyor oglu durumu bılıyor...muzıkler zaten 0 .. dıyaloglar gucsuz..acıkcası goruntu dısında guzel olan hıcbırsey yok..bu arada ıstanbul gıbı yerde 5 kısı ıle fılm cekmek sankı ıssız adada yasayan 5 ksıının hayatı gıbı anlatılmasıda ınandırıcılıktan son derece uzak...4/10
yenilige-dogru
yenilige-dogru

9 Mart 2009 tarihinde eklendi
Filmin konusuna bakınca ilginizi çekiyor,özellikle dram sevenler büyük beklentilerle izlemeye koyuluyor ben de öyle olmuştum ama ne yazık ki Türk sinemasında bi fiyasko daha.Tıpkı Vicdandaki gibi.yazık,zaman kaybı!
redjingle
redjingle

17 Mart 2009 tarihinde eklendi
Ya tamam, sinemasal olarak kaliteli bi film.Ödüller, falan filan...Ama, insanın içi sıkılıyo izlerken be kardeşim.Kötü hissediyosun kendini.Espiridir, eğlenceli bi sahnedir, insanın içini açıcak herhangi bir sahnedir vs..hiçbişey yok.Tamamen negatif şeyler.İnsanın içi kararıyo...
ozgurblk
ozgurblk

18 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Abi dehşete kapılıyorum yaaa.bu nasıl oscarlık bir film ,nasıl bu puanı almış inanamıyorum.bana bir daha türk filmi seyretmeyeceğim dedirten bir film.filmde doğru düzgün ne konu var ne konuşma var ne diyalog var,bitsin diye dua ediyorsunuz..biri izah etsin bana bu filmin neresi güzel..
deckard76
deckard76

4 Ocak 2009 tarihinde eklendi
Filmi dün akşam büyük umutlarla izlemeye başladım.Açıkçası Ceylanın Mayıs Sıkıntısı ve Uzak adlı başyapıtlarının yanında çok zayıf buldum.Yönetmenin eski tarzı daha iyiydi.Oyunculuk ve senaryo çok zayıf.Ceylanın görsel ustalığı bu yapıma yansımamış.2007 yılında DVD den izlediğim Uzak adlı şaheserin hala etkisindeyim.Muhteşem İstanbul manzaraları ve Mehmet Emin Toprak ve Muzafffer Özdemirin oyunvulukları harikaydı.Umarım yönetmen eski tarzına döner.
realist1526 R.
realist1526 R.

17 Mart 2015 tarihinde eklendi
bizim filmlerimiz genelde neden bu kadar durağan, uyuz oluyor anlamış değilim
aydin-dereli
aydin-dereli

13 Ocak 2009 tarihinde eklendi
çok kötü ve sıkıcı bir film.kesinlikle tavsiye etmem
altuneli
altuneli

24 Ekim 2008 tarihinde eklendi
Sırf Yavuz Bingöl olduğu için bu filmi izlemyicem. Memlekette oyuncu bitti ya!!! Bu ve bunu gibi adamlar magazine oyucu beyazperdeye değil.
pulp-fiction
pulp-fiction

29 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Seslendirme çok kötü, hiç hareket yok, sanki fotoğraf karelerini izler ve ek olarak seslendirme yapılmış gibi. Daha net olacak şekilde karikatür ve üzerine eklenmiş seslendirme gibi. Çok durağan bir film ben beğenmedim. İyi ki sinemaya girmemişim.
kilker-2
kilker-2

2 Ocak 2009 tarihinde eklendi
ben bu filmden hic birsey anlamadim
begendigimi soyleyemem
oktayoktayov
oktayoktayov

11 Mart 2009 tarihinde eklendi
Yılmaz Güneyin Baba filminin dramatizminin kaldırılıp yerine lüzumsuz avrupa bağımsız sineması kırıntıları serpiştirilmiş hali. Yönetmenlik hariç kötü bile denebilirdi.oscara aday olmayı bırakın, şu anda aldığı ödüllere hayret ediyorum. sinemacılar ve eleştirmenlerle biz izleyiciler arasında bu kadar fark olması da ayrı bir konu tabi.
sercanduyan
sercanduyan

1 Şubat 2009 tarihinde eklendi
çok basit bir film yapmışlar...film senaryosu 1970 lerde bir çok filmde var...iğrenç bir film...bence izleyip zaman kaybetmeyin...2/10
canan-azrak
canan-azrak

5 Ocak 2009 tarihinde eklendi
bomboş bir film ney yani bu allaşkına bu filimmi yaaa üfff bu enteller ne taraflarıyla algılıolar bu filmi ben anlamıorum vallahi yani bu filme ne yorum yapılır birie sölesin bana nolur