Kapan
3,8

mox-x
mox-x

26 Ekim 2008 tarihinde eklendi
film çok kısa,güzel bir konusu var ama iyi işlenememiş çok daha güzel olabilir biraz bait olmuş demek gerekir, bi de filmdeki şu kum saati sorusunun cevabını el bilgisayarından nasıl giriyo onu çokmerak ediyorum diğer sorular için tamam cevabı buluyolar 1 yazıp yolluyo filan da bu saat işi karışık.. izlemek gerek .. 10/6
-Lord-
-Lord-

18 Ekim 2008 tarihinde eklendi
cube ve testere kırması vasat bir film... aslında bu senaryoyla çok daha iyi bir film çekilebilirdi... herşeye rağmen sürükleyici olsada sonu çok kötü...
monsermose
monsermose

24 Eylül 2008 tarihinde eklendi
film daha güzel çekilebilirmiş,heyecan merak ve güzel sahneler olabilirmiş,fakat yönetmen yetersiz kalmış gibi geliyor dedikleri gibi amerikan yapımı olsa çok farklı olurmuş.filmde mantıksızlıklarda var ama onlarıda hiçe sayıyorum, sonuçta izleniyor fazlada sıkmıyor filmin matematik ile alakası yok ,yani matematik sevenlerin göreceği birşey yok, mantık soruları var onlarda zaten internette olan sorular.izleyin çoğu amerikan geyikli filimden güzeldir.
filmdenanlar
filmdenanlar

12 Eylül 2008 tarihinde eklendi
küp,testere gibi film serilerin severler için ideal br film.çok aman aman değil ama yinede 10/7 alır bence.sıkılmadan izlenebilir.
wallace84-2
wallace84-2

5 Ağustos 2008 tarihinde eklendi
kesinlikle bu puanı haketmeyen bi film imdb puanı bile 6.8ken bizim halkımız nasıl 5küsür werir hayret burdan tek bir şey anlaşılır o da bizim türklerin kafası matematiği almıo.bir matematikçi olarak aşırı derecede zevk alarak izlediğim ilk fırsatta bir kere daha izlemeyi düşündüğüm bir film herkese tavsiye ederim olumsuz yorumlara aldanmadan alın izleyin...
korcane
korcane

10 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
bence cok guzel bir filmdi harıka bir gerılım var filmde ++fransızlardan sonra ıspanyol sinemasıda gerılım yaparmış bunuda anladık cok sıradısı bir film merakla izlıyeceksınız ..10/7
tugba1957
tugba1957

24 Haziran 2008 tarihinde eklendi
izlenmesi gereken filmlerden biri merek uyandırıcı az da olsa testerenin birinci filmmine benziyo tavsiye ederim
proofzeki
proofzeki

21 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Filmi İzledim gerçekten güzel konusu son ana kadar neyin neden olduğunu çözemiosunuz güzel senaryo iyi oyunculuklar sonuçta 8 lik bir film..
forzagokhan
forzagokhan

9 Haziran 2008 tarihinde eklendi
Film gerçekten güzeldi.Gizem dolu olması olaya farklı bakış açıları kazandırıyor.İzlenmesi gereken bir film.Matematiği sevmesenizde bu filmle seveceksiniz. :)
okan-ozsirin
okan-ozsirin

7 Haziran 2008 tarihinde eklendi
fena sayılmayacak bir film ama kült bir film asla değil. 10/7 yi hakediyor. sürprizli sonu iyi olan filmleri seviyorsanız izleyin derim...
emre özçelik
emre özçelik

19 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
film güseldi,gizem dolu olaylar filme ilgiyi arttırıyor.
toblerone91
toblerone91

19 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
ben filmi beğendim.akıcı ve seyirciyi kendine bağlatmayı başarıyor.boş vaktinizde sıkılmadan izlenilebilinir.özellikle yarısından sonra iyice heycanlanıyor film.
gamze183
gamze183

12 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
konuyu işleniş bakımından sürükleyici hale getirmişler,ama sonunu ben daha farklı ve daha gizem dolu beklerdim.biraz koftan bitti sanki veya ben filmden çok şey bekliyordum.her neyse film eleştrilerime rağmen idare ederdi.
monopoly
monopoly

12 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Genel olarak film odanın içinde geçsede sürükleyici bir senaryosu var,mantık sorularını kavrayana kadar ,hızlı geçişler olduğundan insan kopuyor bir noktada filimden, sonra birdaha bağlanıyor.Matematik ve fizikle arası iyi olanlar için güzel bir film tadı vericektir,malesef ben aynı tadı pek alamadım.
nesemgodek
nesemgodek