Kapan
3,8

-Lord-
-Lord-

18 Ekim 2008 tarihinde eklendi
cube ve testere kırması vasat bir film... aslında bu senaryoyla çok daha iyi bir film çekilebilirdi... herşeye rağmen sürükleyici olsada sonu çok kötü...
mehmeterhanucarr
mehmeterhanucarr

8 Ocak 2009 tarihinde eklendi
konu olarak içinde matematik barındırdığı için daha kafa yorucu bir film beklentisi içerisinde izlediğim ama bulamadığım orta şekerli bir yapım. izlemek ve izlememek (nötr)
monopoly
monopoly

12 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
Genel olarak film odanın içinde geçsede sürükleyici bir senaryosu var,mantık sorularını kavrayana kadar ,hızlı geçişler olduğundan insan kopuyor bir noktada filimden, sonra birdaha bağlanıyor.Matematik ve fizikle arası iyi olanlar için güzel bir film tadı vericektir,malesef ben aynı tadı pek alamadım.
hamitkati
hamitkati

11 Nisan 2008 tarihinde eklendi
cube testere karması kişiliksiz bir film olmus özgün bir kurgu yok ama çakma cube olarak izlenebilir
nskmourinho
nskmourinho

18 Şubat 2009 tarihinde eklendi
En büyük sorun filmin özgünlüğü.Yapımcılar inatla Cube ve Saw a benzememek için kacsalarda film onlara cok benziyor.Bunun dısında cok dikkatli arkadasalr filmdeki soruların cogunun cevabının ya yanlıs ya da aslında cok olaylı bir soru cevabı olmadıgını anlamıslardır.Film sürprizini cok cabuk acıkladı ve son 30 dakika acıkcası cok kötü baglandı 4/10
aydin-dereli
aydin-dereli

2 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
vasatı geçemiyor.sıkıldım biraz açıkcası.10/5
karamihal
karamihal

17 Nisan 2008 tarihinde eklendi
bu film koskoca kültür başkenti olmaya çalışan istanbulda avrupa yakasında sadece 3 sinemada oynuyor!yazıklar olsun!
neosiris
neosiris

12 Nisan 2008 tarihinde eklendi
bir dakika bile sıkılmadan izlediğim bir filmdi. konusu testereye benzesede filmde hiçbi şiddet sahnesi yok. çok memnun kalınmasada izlenesi bir psikolojik gerilim.
okan-ozsirin
okan-ozsirin

7 Haziran 2008 tarihinde eklendi
fena sayılmayacak bir film ama kült bir film asla değil. 10/7 yi hakediyor. sürprizli sonu iyi olan filmleri seviyorsanız izleyin derim...
1991ugur15
1991ugur15

12 Nisan 2008 tarihinde eklendi
evet colwyn konu tanıdık geliyor.. Maze labirenti mi düşündüğün film :) ?
nesemgodek
nesemgodek

12 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
yaaa kötüydü gerçekten kötüydü
nesmes1907
nesmes1907

24 Nisan 2008 tarihinde eklendi
Neden bu kadar az sinemada gösterimde:(