Hilda
5 Ocak 2020 tarihinde eklendi
filmin konusunda cevher var ama yönetmen bu cevheri ortaya çıkarmakta yetersiz kalmış. uzay temalı filmlere bayılıyorum ama bu filme malasef iyi diyemeyecem.
Mantık hatalarıyla dolu psikolojik gerilim dramatik bilimkurgu.Uzay filmi değil.Filmin güzel olan yanı kapitalizmi eleştirmesi, klonun da duyguları olan insan olduğunu göstermesi, insana yardımcı olan duyguları olan robot Gerty.Film çok bunaltsa da sırf sonunu merak ettiğim için izledim.Sonu çok eksik kalmış
Sam Rockwell in oyunculuğunu beğenmekle birlikte filmin bu deneysel cesaretini takdir ederken filmi sıkıcı bulduğumu itiraf etmek istiyorum.Ayrıca neden böyle bir uslup kullandığımı da kendime soruyorum.Hep aynı şeyleri yazıyormuşum gibi geliyor.
Balıkesirde dahi gösterecek salon bulabilen film, koskoca Başkente gelemiyor! Yazıklar olsun! Ankaranın kültür ve eğlence yaşamının kocaman bir sirke dönmesinde emeği geçen herkese teşekkürler!
Neden ankarada gösterimi yok. bunu gerçekten bilmek isterim . gerek sitedeki yöneticiler gerekse diğer sinema severlerden bilen birisi bana bunu acıklarsa sevinirim.
Zevkle izledim valla zevkle izleme nedenim farklı senaryosu, oyunculuk ve filmin atmosferi yani aksiyonla ilgisi yok. Film duran gidiyor. İnsanlar artık ne bekliyorsa anlamış değilim sıkılmamaları için ne olması gerekiyor filmde.
bu tarz filmleri beyenen insanların sayısının artması türkiyede izleyici kitlesinin yükselişe geçtiğinin habercisi:)film gayet iyi bir film izleyici olarak bizler film konusunda türkiyedeki yönetmen abilerinden çok daha ilerdeyiz sorunda burda zaten izleyi önde oldu sürece yönetmenler bir şey ifade etmezler:(bu iş okul okumakla olmuyoor!avatar filminin yönetmeni James Cameron abi tır şöförlüğünden bu günlere gelmiş demekki okumaklada olmuyoor.türkiyenin film konusunda biryerler gelmesi artık mümkün değil. iyi seyirler arkadaşlar tekrar söylüyorum en azında izleme konusunda iyiye gittiğimiz kesin.ben mehmet kanar:)
Filmden aksiyon heyecan beklemeyin aydaki durumu psikolojik olarak çok iyi anlatan film... fena değil 10/7.5 lütfen sevmediğiniz türde yorum yapmayın...
Aslında bu filmi Kevin Spacey oynuyor diye izlemiştim.Ama onun yüzünü bir kez bile göremedim.Sadece sesten ibaretti. Kevin Spaceynin neredeyse her filmi çok güzeldir.bu filmde biraz durağan,biraz garip ama izleyiciyi meraklandıran bir yapım olmuş.Film tek kişilik bir gösteri gayette başarılı.Ama mutlaka izlenmesi gereken filmlerden değil bence 7 puanlık bir film.Sadece güzel