Ay

dr-
dr-

14 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Farklı bir senaryoya sahip öncelikle.Bir insanın 'master degree' teknolojik sistemle an be an işini yürütüyor olması zamanla sağlığında bozukluklar oluşmasına engel değil.Ayrıca insanlar birbirleriyle iletişim kurmalıdır.Bir robotun kelimeleriyle hiçbir bağlantı olmadan ne kadar yaşayabilirsiniz akıl sağlığınız yerinde olarak?

13 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Nasıl bir filme gittiğinizi bilerek gidiyorsanız memnun kalacaksınız. Vurdulu kırdılı filmlerden bıktıysanız sıradışı film izlemek istiyorsanız kaçırmayın.
keremzan
keremzan

12 Nisan 2010 tarihinde eklendi
çok iyiydi.. 10/9
AstalaVista
AstalaVista

9 Nisan 2010 tarihinde eklendi
seNaRyo dediğin böyle olmalı işte.. beni tatmin etti.. güzel iş çıkaRmışlar..
kobe-ycur
kobe-ycur

5 Nisan 2010 tarihinde eklendi
1 kişi ile çekilebilecek en iyi film.çok hızlı bir film degil fakat çok başarılı düşünülmüş gayet etkileyici bir film.beğenmeyen arkadaşalrın fikirlerine saygı duyuyorum fakat %80 oranında iyi not alacaktır film.pişman olmazsınız.iyi seyirler
muratkurt321
muratkurt321

5 Nisan 2010 tarihinde eklendi
boş aksiyon filmlerinden kat kat daha iyi biraz tempo sorunu var ama oda katlanabilir sam rockwell döktürmüş resmen 10/8 veriyorum bu filme.
cenabettinbey
cenabettinbey

3 Nisan 2010 tarihinde eklendi
dramatik bilim kurgu.. aRabesk biRaz ;) 8 puan
MRAXM
MRAXM

3 Nisan 2010 tarihinde eklendi
izlediğim en anlamlı bilimkurgu fimlerinden biri.sade ve hoş
basar-sedat
basar-sedat

29 Mart 2010 tarihinde eklendi
Film durgun geçiyor. Ama gerçekten izlenmesi gereken bi film. Ayrıca sonu çok hoşuma gitti sonunda kesinlikle tahmin edemeyeceğiniz şeyler oluyor. İzleyin derim..
2001so
2001so

27 Mart 2010 tarihinde eklendi
tek kişilik dev kadrosuyla kesinlikle nefisss film! 8/10
megstory
megstory

25 Mart 2010 tarihinde eklendi
'District 9' ile birlikte yılın ikinci yıldızı olarak gördüğüm 'Moon', oldukça sade ama oldukça inandırıcı efektlerle bezenmiş bir film. Ayda geçen bir film nasıl çekilir? Ancak bu kadar inandırıcı çekilir.Kevin Spaceyin sesiyle onurlandırdığı filmin puanı da zaten kendini göstermeye yetiyor.
nrdgn
nrdgn

19 Mart 2010 tarihinde eklendi
Film gayet guzel bir film ama fikirler orjinal degil pek, Solaris ve The Island filmlerinden direk fikir alıntıları var, ama alıntılar o kadar da rahatsız edici boyutta degil. Ayrıca oyunculuk mukemmel deiyebilirim.
orki56
orki56

11 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Konu çok başarılıydı.İlk etapta tüm olanlar hayal gibi gelse de,öyle olmadığını anlıyosunuz.Sam Rockwell tek başına çok iyi iş çıkarmış,ayrıca teknolojinin ne kadar ilerlemiş olduğunu da görüyoruz filmde,sanki 2 tane S.Rockwell war gibi,çekimler oldukça iyiydi,Kevin Spacey in de sesi cabası.Kim wakit kaybı diyorsa Recep Ivedik 3 geldi,gidip seyredip gülebilir.8/10
beck31
beck31

10 Şubat 2010 tarihinde eklendi
District 9 ile birlikte geçtiğimiz yılın (son yılların) en başarılı bilim-kurgu filmlerinden birisiydi.Sam Rockwell in kalburüstü oyun işi ve az bütçeyle çekilmiş ilk yönetmenlik deneyimini önümüze sunan Duncan James fazlasıyla takdir edilesi.Düşünmeden izleyin.8/10
nkiroglu
nkiroglu

21 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Başarılı ve kaliteli bir film, fark yaratan bir bilim-kurgu, çok beğendim.