Sertuğ T.
25 Ekim 2016 tarihinde eklendi
.İlk filmine göre çok havada kalmış bir film .. Evet Tony Starka yoğunlaşması iyi bir detay ama Filmin baş kötüsü tüm işi bozuyor ... Ivan Vankoyu o havalı kırbaçlarını kullanırken 1 kere görüyoruz ve sonda sadece 10 saniyelik bir kapışmanın akabinde adam yeniliyor .... Evet sonda asıl amaç robotlarla savaşmak ama Ivan vankoyla ikiye tek sıkı bir savaş beklerdim ki Altarnetif Sonu bile bu sondan daha iyi olmuş diyebilirim ( Altarnatif sonu interneten arartarak bulabilirsiniz ) Avengerse hazırlık yaptıkları cok belli Aşırı iyi Bir Natasha Romonov var filmde Pepereda bu filmde ilgim arttı .. Justin Hamer cok boş bir karakterdi War Machinde keza öyle çünkü gerçekten hakimiyeti elinde tutarak 1 yada 2 sahnede görülebiliyor .. Kısacası ilk filmine kıyasla çok havada durmuş bir yapım Yeni Arc Reaktörü ve Babasını görmek iyiydi . " Seni Danış Olarak Alacağız " " Paranız Yetmez " Puan : 10/6 İyi seyirler ...
İlk filminden sonra bu derece kötü bir film beklemezdim. Senaryo çok baştan savma ilerliyor ve çok bir şey açıklanmıyor. Mesela kötü kahramanın babası ile Tony'nin babası beraber çalışmış ama ne üzerine , nasıl çalışmış ? Tony'nin babası nasıl bir kötülük yapmış? Senaryo ciddi anlamda boşluklarla dolu ayrıca kötü karakterde pek bir olay yok ve böyle bir karakteri yenmek çok zor değil. Aksiyon sahnelerinde de bol bol patlama olunca açıkçası beni sıktı. Son olarak kötü karakterle ilk karşılaştığında ancak bu kadar fazla ve dikkat dağıtıcı şekilde çekim yapılabilir. Mesela seyircinin çığlıkları arka planda yükseltiliyor kamera oraya dönüyor ama tel var bunlar kaçıyor mu? İzliyor mu belli değil ve bunun gibi bir çok unsur.
şunu sölemek gerekirki film kötü bi film değil. ama ilk filmi seyredipte 2inci filme merakla ve büyük beklentilerle hazırlanan seyirci sevmedi tabi .ve haklılarda tabi.ironman 2 aksiyon sahneleri ve eğlence dışında seyircisine bir şey veremiyor . sonuç olarak ironman 2 kötü değil ama beklentilerin altında
Yahu adam ister dans eder ister sarhoş olur adamda para var, hem komik de daha ne olsun,yok dansetmiş bilmem ne peygamber mi bu adam yardırgıyorsunuz,hadi batman yapsa bunu tamam o oyle bir karakter olarak yaratılmadı ama iron man ilk filmde de böyleydi,tabiki dark knight kadar iyi değil,ama beklediğimin çok çok üstünde
İlk filmi izlemiş ve çok beğenmiştim ama ikincisi tam bir hayal kırıklığı oldu.Mickey Rourkeda filmde çok sırıtmış.Bence çok donuk bir oyunculuğu vardı.
opppsss sanırım kadrosunda başta robert downey jr ve diğer sağlam oyuncu kadrosuyla dolu bir çizgi roman uyarlamasından elle tutular sağlam temmeller üstüne kurulu bir film beklemişiz yanlış yapmışız. Güzel aksiyon sahneleri ışıltı ve görkem neyimize yetmiyorki. pazarlama ürünü bir aksiyon filmi ile sinemadan anlamam anlamama tartışmaları üretilmiş. Bu tartışmanın bu amaçsız aksiyon filmi üzerinden yürümesi beni çok üzdü. Ve artık şahsen robert downey jr nin şımarık cocuğu oynamasından bıktım acilen adam akıllı akılda kalacak bir rol kapıp damgasını vurması lazım. Yoksa ilerde kimse onu sherlock holmes ile iron man ile hatırlamaz.
valla arkadaşım ya sen flimden anlamaıyorsun yada bu kadar insan flimden anlamıyor. ıron man 2 flimi 1.flimine nazaran kötüydü zaten seri olan flimlerin kaderi bu çünkü ilk flim güzel oluyor ve 2.cisinde daha büyük bir beklenti oluyor ve geneldede 2. flimler bu beklentiyi karşılamıyor ıron man 2 fliminde aynı şey olmuş vasat bir flim olmuş bence
Tek kelimeyle mükemmeldi,ilk filmden kat ve kat güzeldi,aksiyon komedi eğlence aradığınız herşey bu filmde.Scarlett Johanssona bayıldım,o dövüş hareketleri o güzellik,hele bi de araba içindeyken kıyafetlerini değiştiriş sahnesi yok muydu eridim bittim :D başları biraz sıkıcıydı ama sonları muhteşemdi,tam bir görsel şölen ve aksiyon bombardımanıydı ama finali pek doyurucu bulmadım,çok çabuk ve çok kolay yendiler ama bu bile filmin önüne geçemedi benim için,gişede büyük başarı yakalayacağına hatta alice harikalar diyarında filmi bile en çok gişe yapan 10 film arasına giriyorsa bu film ilk 5e adını yazdıracaktır diye düşünüyorum,hala etkisinde olduğumu belirtmeliyim,yarın tekrar izlemeyi planlıyorum :D Vakit kaybetmeyin sizde bu görsel şöleni mutlaka sinemada izleyin...
Sanırım izlediğim en kötü süper kahraman filmi. İlki nerde bu nerde.. Ne konusu konu ne dialogları dialog. O kadar bariz hatalar var ki !!!-SpoilerTüm telefon şebekeleri kapalı konuşma yapılamıyor, 1dk geçti geçmedi hatun telefonla polisleri arıyor.-Ama konu sorun degil bir kaç ses ve görüntü efekti olsun diyorsanız (ki biz genelde bunu seviyoruz) izleyin. Tek kelimeyle vakit kaybı: 2/10