üsstad
10 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
az önce geldim filmden ve hiç beklediğim kadar iyi bulamadım. özellikle burdaki yorumlara aldanarak gittim ama sonuç hüsran oldu. film çok durağan geçiyor , filmin tek iyi yanı birçok starın olması. samuel jackson - scarlett johansson - gwyneth paltrow - don cheadle - mickey rourke ve robert downey jr olması filmi izlenir kılıyor okadar.
1 nci film gerçekten çok güzeldi ama 2 bence hayal kırıklığı. Kötü adam çok kolay öldü aksiyon sahneleri çok iyi değildi. 1 de ki uçak sahneleri yeterdi. Tam bir hayal kırıklığı.
İlk filmi izlemiş ve çok beğenmiştim ama ikincisi tam bir hayal kırıklığı oldu.Mickey Rourkeda filmde çok sırıtmış.Bence çok donuk bir oyunculuğu vardı.
Sanırım izlediğim en kötü süper kahraman filmi. İlki nerde bu nerde.. Ne konusu konu ne dialogları dialog. O kadar bariz hatalar var ki !!!-SpoilerTüm telefon şebekeleri kapalı konuşma yapılamıyor, 1dk geçti geçmedi hatun telefonla polisleri arıyor.-Ama konu sorun degil bir kaç ses ve görüntü efekti olsun diyorsanız (ki biz genelde bunu seviyoruz) izleyin. Tek kelimeyle vakit kaybı: 2/10