Eternals

edip27690
edip27690

6 Kasım 2021 tarihinde eklendi
Son zamanlarda izlediğim en güzel senaryoya sahip filmdi gerçekten çok sürükleyici idi.
İzlemenizi tavsiye ederim.
Yorum
Yorum

19 Kasım 2021 tarihinde eklendi
Film çok iyiydi, olumsuz yorumlari anlamak güç. 1 saniye bile sıkılmadan izledim.
Ayrıca bahsedilen sevişme ve eşcinsellik sahneleri hakkindaki yorumlar inanilmaz. Eşcinsellik sahnesi 1 saniyeden bile az adamlar çok kisa bir saniye de öpüşuyor, sevisme ise max 3-4 saniye gosterilen sahneden ibaret bu konuda bu kadar linc yemesi tuhaf. Guzel vakit gecirmek ve serilerin devamini takip etmek isteyen gitsin, pisman olmaz.
aile a
aile a

27 Kasım 2021 tarihinde eklendi
Seneryo on numara spoiler: iyi kötü karakterler iç içe girmiş bu kısım son zamanlarda holywood için vazgeçilmez durum haline gelmiş

Marvel filmine benzemiyor türündeki yorum saçmalık bence cook güzel.
Beklentisiz izlediğim için çok beğenmiş te olabilirim. Sinema da izlenmeli kesinlikle
Görseller, konu işlenişi kalite kokuyor. Yönetmen usta işi bir iş çıkarmış.
spoiler: son zamanlarda izlediğim en iyi Marvel filmi . Karakterleri öldürmek Marvel için sürpriz bir sonuç olmuş. Genelde en kötü durumdan bile burnu kanamadan çıkarlardı

Filme notum 8,5/10
Rotten tomato puanı çok saçma zevksizlerin beğenisi benim için önemli değil ciddiye almam artık bu puanlamayı. İmdb puani biraz düşük bence 8 ve üzeri olmalı
Bence rakip yayıncılar algı yapıyor Marvel için çünkü sinema sektörünü başka bir yere çekti ben böyle düşünüyorum.
Mehmetbilaldogan48
Mehmetbilaldogan48

6 Kasım 2021 tarihinde eklendi
Film gerçekten güzeldi. Ben çok beğendim. 2. filmi de gelecek zaten onu daha çok merakla bekliyor olacağım. Bravo Marvel.
Leon Jim Miguel Tan
Leon Jim Miguel Tan

14 Ağustos 2024 tarihinde eklendi
The Eternals, a race of immortal beings with superhuman powers who have secretly lived on Earth for thousands of years, reunite to battle the evil Deviants.
Cinanmet Studio
Cinanmet Studio

26 Ocak 2022 tarihinde eklendi
Öncelikle bu filmde insanlığın nereden geldiği ve insanlığı kimin yarattığına değinilmiştir filmdeki karakterler anunnakilerdir bu film diğer marvel filmleri gibi değil gerçekler anlatılmaktadır fakat bu gerçekleri olduğu gibi anlatmalarına imkan olmadığı için betimleyerek değiştirerek anlatmışlardır ancak bunu sıradan insanların anlamasını beklemek cidden çok komik yani filmi mantıksız berbat bulanlarda muhtemelen bu mesajı anlayamayanlardır .