Mutluluk
4,3

tarikakay-26
tarikakay-26

4 Haziran 2007 tarihinde eklendi
merhaba filmi tüm dikkatimle izledim töre konusu tüm gerçeğiyle işlenmiş.Aşk korku çareszilik hepsi filmde görülüyor.Seven insan nasıl piskopat oluyor izlemenizi tavsiye ederim
kemal-ulupinar
kemal-ulupinar

12 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Filmi izlediktenm sonra kendime şu soruyu sordum bu filmi biz mi yaptık?Gerçekten Türkiyede bü tür filmlerin olması çok hoş...Tebrik ederim ama şuna da söğlemek istiyorum bu Filme nerdeyse hi sahip çıkılmamış diebiriz acaba neden çok mu gzl olmuş ondan mı yane?
coritiba-2
coritiba-2

21 Mart 2007 tarihinde eklendi
özgü namal rol seçiminde en isabetli karar olmuş bence.filmin senaryosu kitaptan bazı farklılıklar içeriyor,özellikle sonunun değişik olması filmi daha da güzel yapmış bence.görüntü yönetmenini tebrik etmek lazım,emeği geçen herkesi tebrik ediyorum,herkes 300'e giderken mutluluğa giderek doğru bir seçim yaptığıma inanıyorum.
kadirbaytok
kadirbaytok

6 Nisan 2007 tarihinde eklendi
filmin başında herşey çok hızlı ilerliyor dogru düzgün bi kouşma bile yok ama sonra herşey yerli yerine oturuyor ve karşımıza güzel bir film çıkıyor. filmi izlemeden önce kitabı okudum ama film kitaptan baya bi kopmuş. gene fena degildi
alone-dark
alone-dark

26 Mart 2007 tarihinde eklendi
son dönem sinemalarımızdaki en iyi film bence...oyuncuklar muhteşem.kitabından ne kadar çok atlama olsada filmdeki son kitabı sollamış bence.kesinlikle kaçırmayın erim.
sanser44
sanser44

10 Kasım 2007 tarihinde eklendi
film mükemmel,oyunculuklar mükemmel özellikle özgü namal harika oynamış hareketleri konuşması duruşu herşeyiyle bir kez daha hayran kaldım kendine.109
abiding
abiding

5 Nisan 2007 tarihinde eklendi
çok güzel bir filmdi her bir oyuncu rolünün hakkını vermiş süper bir finalde cabası
hero8282
hero8282

2 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Kitabı bir çırpıda okumuştum. Filme de pozitif duygularla gittim haliyle. Özgü namalı sevmeye başladım bu filmden sonra. Sürükleyici, güzel sahneler barındıran ve müzikleriyle de Z.Livanelinin hikayeyi bütünlediği , seyir zevki olan mutluluk veren bir film..
Buna ek olarak tekne alıp , hayattan müsade isteyerek
mavi sulara açılabilecek kudrete sahibi olabilme özlemi yarattı bende..
hektor-2020
hektor-2020

8 Mart 2007 tarihinde eklendi
bu sene özgü namalı birçok filmde gördük beynel minelle başlaı sezona ardından polis şimdide mutluluk. umarım bu ard arda vizyona giren filmler özgünün yüzünü eskitmez. tabi oyunculuğunu ayrı bir yere koymak gerekir. gerekten birçok karaktere girebiliyor.
tbasdemir
tbasdemir

20 Mart 2007 tarihinde eklendi
mükemmel.. Daha ne söylenebilirki bu film hakkında. Şu son dönemde sinema salonlarında
yavaş yavaş bir film düşmeye türk sinemasını belkide ayakta tutabilecek tek film. Film amerikan yapımı olsaydı eğer, oscara aday gösterilirdi. helede Özgü Namal kesin aday gösterilirdi. Mutlaka izlenilmesi gereken bir film. 10 üzerinden 10.
berk0589
berk0589

25 Eylül 2008 tarihinde eklendi
türk sinemasının yüz aklarından bence her ne kadar saçma sapan filmler yapsakta arada böyle yapımlar çıkması çok güzel şu son 15 yılda yüzlerce film çekilmiştir türkiyede ama kaliteli olanlar bi elin parmaklarını geçmez mutluluk bu filmlerden biri ayrıca şunada değinmek istiyorum en büyük film festivalimiz olan altın portakal film festivalinde böyle bi film dururken yumurtaya verildi en iyi film ödülü bunuda bir sinemasever olarak kınıyorum burdan saygılarımla....
nigerian
nigerian

22 Mart 2007 tarihinde eklendi
son yıllarda izlediğim en başarılı türk filmlerinden biri.çekimler,müzik,oyunculuk gayet başarılı.günümüzde bile devam eden bu töre gerçeğini izleyiciyi rahatsız etmeden gayet iyi anlatıyor.elele tutuşmadan,öpüşmeden ve sevişmeden aşkı da mükemmel anlatmış.dediğim gibi oyunculuklar çok iyi ancak meryem ile cemal köylü olamayacak kadar avrupai yüzler.
fusaria
fusaria

27 Ocak 2008 tarihinde eklendi
Senaryo zaten güzel..Oyunculuk da (özellikle Özgü Namal) süper..Bence sonuç olarak iyi bir film çıkmış ortaya..Üst düzey bir Türk filmi..herkesin izlemesini tavsiye ederim..
hicolumudusundunmu
hicolumudusundunmu

3 Aralık 2007 tarihinde eklendi
öncelikle fildeki doğa manzaralarından başlamak isterim, görüntü yönetmeni büyük iş başarmış. sadece bu resimleri yakalamak için bile izlenesi bir film olmus. Talat bulut ve özgü namal oyunculuklarıyla ön plana çıkıyor. konu bahsedildiği gibi töre ancak işlenişi bakımından "kirlenmiş insanların" kimler olduğunu sorgulatıyor.

Temizlenmek için izleyin...

10/9
csandikcioglu
csandikcioglu

20 Mart 2007 tarihinde eklendi
özgü namal diyorum başka bir şey demiyorum...Böyle bir oyunculuk..Şapka çıkarılır ancak.