Mutluluk
4,3

aykut0201
aykut0201

6 Aralık 2007 tarihinde eklendi
film genel itibariyle güzel ve verdiği mesajla da takdir kazanıyor.Oyunculuklar da müthiş özellikle özgü namal gerçi kendisini ispat etmeiş bir sanatçı oldu.Ama film benim çok çok beğendiğim bir film değil benim sinemada seyretme fırsatım olmadı evde izledim bana çok övmüşlerdi bence sadece güzel yanee müthiş bir film değil.Özellikle film belirli bir süre izleyeni sıkıyor filmden uzaklaştırıyor izleyeni.Kısacası başyapıt olacak bir film değil bence bu yüzden 7 veriyorum ve izleyin diyorum
sd-chilli
sd-chilli

16 Nisan 2007 tarihinde eklendi
kitaptan acayip derecede bağımsız kalınmış.
kitapta olan ve filmde de olması kesinlikle gereken çok önemli sahneler filmde ne yazık ki yoktu!
pucca91
pucca91

8 Nisan 2007 tarihinde eklendi
çok güzel bir film. türü dram olmasına rağmen filmde aynı zaman da gülüyorsunuz da..:) çekimi çok değişik olmuş.bence sinemada bu filmi izleyin..
pinar-gokalp
pinar-gokalp

13 Nisan 2007 tarihinde eklendi
süper bi film izlemeyenler mutlaka izlemeli
manys
manys

6 Nisan 2007 tarihinde eklendi
Gerçekten iddalı bir film olmus.Şimdiden gişe basarısını merak ediyorum.Filmdeki en iyi sahne(görsellik açısından)urganı bagozına gecirirkenki sahne olmus yüsüklerin efendisindeki kadar gorsel bi kalite yakalamıslar bilgisayar efekleriyle tebrikler.
k-gokce-2
k-gokce-2

3 Nisan 2007 tarihinde eklendi
bence kesinlikle görülmesi gereken bir film.görüntü ve müzikler harikaydı.oyuncuların performansları muhtesemdi
seyma-colakoglu
seyma-colakoglu

23 Mart 2007 tarihinde eklendi
Çok beğendim ne diyebilirimki ağlayarak çıktım, insanı derinden etkiliyor.Kitabı henüz okumadım, karşılaştırma yapamam belki ama film olarak dört dörtlüktü.Konudan bahsetmeye gerek bile yok, sonunda herkes mutluluğa kavuştu, hayal kırıklığı yok.Bu filmi sonuna kadar destekliyorum, ödülleri hakediyor.Ayrıca oyuncuların performansı da çok iyiydi, Türk sineması yeni bir yeteneği de tanımış oldu; Murat Han. Herkesin mutlaka gitmesini tavsiye ediyorum.
begumsoray
begumsoray

12 Nisan 2007 tarihinde eklendi
çok güzel bir film izlemek lazım.... agladık bol bol. emegi geçen herkeze tebrikler.çok hoş bir film oyuncular süper..izlediğim en etkileyici filmlerden biriydi...
meryem-demirel
meryem-demirel

17 Nisan 2007 tarihinde eklendi
harika bir film çok güzel bir senaryo hazırlanmış.Ayrıca hayatımızda irfan abiler gibi çok insan olsun isterdim...rolünü tüm duygularıyla gerçekleştiren özgü namal'a bir kez daha hayran oldum.herkese tavsiye edebilirim..
senaglama1989
senaglama1989

23 Nisan 2007 tarihinde eklendi
gerçekten çok güzel bi film gitmenizi tavsiye ederim benim şahsen çok hoşuma gitti...pişman olmıycaksınız!
pink-and-blue-cemile
pink-and-blue-cemile

24 Nisan 2007 tarihinde eklendi
bence harika hatta yabancı filmlere 5 basmış bu filmi beğenmeyenlere başka ne tür bir film beğendirebilirizki?? bu filme vakit bulursanız mutlaka gidinnnn
cerenaydin84
cerenaydin84

29 Nisan 2007 tarihinde eklendi
özellikle cemal karakterinin oyunculuğu süper ötesi.film çok samimi.kesinlikle izlemeye değer.
betuskeskin
betuskeskin

24 Kasım 2007 tarihinde eklendi
Zülfü Livaneli'nin Mutluluk romanını yıllar önce okumuştum.muhteşemdi.Ancak film beni kitabı okuduğum zaman ki gibi alıp götürmedi.ya da zülfü livaneli'nin anlatımına,tasvirlerine uymuyordu sanki.Kitaptaki meryem karakteri daha vurucuydu.Özgü namal'ın oyunculuğunu beğenmiyorum zaten.
gazanfer23
gazanfer23

7 Aralık 2007 tarihinde eklendi
öncelikle insanların en büyük düşmanının cahillik olduğunu en iyi anlatan yapımlardan biri olduğunu belirtmek isterim.namus kavramını bize bir kere daha düşündürüyor.ve başka birinin hayatının ne kadar ucuza alınabileceğini.konusu ve kurgusu mükemmel.özgü namal ın oyunculuğu ise tartışılmaz.
iceteamm
iceteamm

25 Ocak 2008 tarihinde eklendi
ben filmi baya bi geç izledim ve böyle güzel bir filmden kendimi mahrum bıraktığım için çok hayıflandım..her şey çok güzel.oyuncular,manzara,görüntü...
ayrıca zülfü livaneli'ye de teşekkürler