Katliam

film baya bir saçma olmuş ister izleyin ister izlemeyin :D 10/3
raimstein
raimstein

24 Nisan 2010 tarihinde eklendi
Kesinlikle kötü bir film.. Bu seriye yakışmadı.
mayamii
mayamii

29 Nisan 2010 tarihinde eklendi
arkadaşlar bana güvenin...REZalet
JigSaw-2
JigSaw-2

20 Şubat 2010 tarihinde eklendi
Arkadaşlar ilk filmini sinemada izlemiştim ve birazda olsa beğenmiştim.Ama bu film nedir ya arkadaşlar ne bir konusu var ne bir kurgu var adam film çekmek olsun diye çekmiş Michael Myersbenim bildiğim suratı gözükmez maşallah filmde katilimizi gördüğümüz an bir maskeyle bir maskesiz sokaktan bir adam getirmişler buyrun Michael Myers demişler felaket bir film boş zamanınızda bile izlenmez fakat öldürme sahneleri güzeldi ve o meşhur film müziği nerde taa en son jenerikte kullanmış ben beğenmediğim şeyleri söledim idare ederdi 4/10
cenabettinbey
cenabettinbey

bu ne yaa ? ya bu ne yaaa ? :D

saçmalıktan başka biRşey değiL..

3 puan veRdim o da Rob Zombie abimizin müziğini sevdiğim için :D
YUNUS İNCİ
YUNUS İNCİ

26 Mart 2020 tarihinde eklendi
serinin en kötü filmi
keremzan
keremzan

21 Kasım 2009 tarihinde eklendi
Rob Zombie arkadaşım, sen müziğini yapmaya devam et. beğenerek dinliyoruz iyi,hoş ritmler buluyorsun.. Ama nerden çıktı bu sinema sevdası ? :) olmuyo zorlama bu kadar..
banaismimisorma-2
banaismimisorma-2

6 Ekim 2009 tarihinde eklendi
artık bu filmi çekmeyi bıraksınlar....bıktırdı.......
aylakk-26
aylakk-26

13 Eylül 2009 tarihinde eklendi
bence gayet hoş bir film ilkinin sinemasına gittim harikaydı cd si çıkar çıkmaz aldm tekrar izledm mrkla bekliorm kesin gidicem gerçkten çok güzel
kaanacbdm
kaanacbdm

24 Nisan 2010 tarihinde eklendi
bir efsanenin sonu bu kadarmı acı olur neydi o eski halloweenlar bu adama bu filmi kim teslim etmişse yazık etmiş mustafa akaddın kemikleri sızlamıştır tek kelimeyle REZalet..
mustafaisik001
mustafaisik001

1 Mayıs 2010 tarihinde eklendi
Sadece bi kaç ölüm şekli güzeldi. yani korku filmlerinde farklı ölüm şekilleri izlemek isteyenler gidebilir. ama tavsiye edilen bir korku filmi olduğunu söylemek çok zor.
jhutyel06
jhutyel06

19 Aralık 2009 tarihinde eklendi
benim bildigim kadariyla bu serinin ilk filmi korku bayramiydi ama halloween cevirmesler sanirsam micheal kardesini bulma isini biraz psikopata baglamis bide korku bayrami 2 de micheal bi hastenede olu denmisken uyaniyodu hadi hayirlisi
selcuk438
selcuk438

6 Temmuz 2010 tarihinde eklendi
Bence o kadarda kötü bi film değil.Rob zombienin daha kötü filmlerini görmüştüm.Elbette 1.si daha güzel