Ekrem Doydu
3 Ekim 2009 tarihinde eklendi
Benim gibi evde tek başına ve gece saat 2 de izlerseniz korkmamanız için hiç bir sebep kalmayacak..İzlediğim en iyi ani çıkışları olan tarzdaki 5 korku filminin içine rahatca girer bu film..Bu tür korkulardan hoşlananlar kesinlikle izlemeli..Finalide söylenildiği kadar Müthişti ayrıca..10/9
Gerçekten kaliteli, bazı sahnelerde sizi şaşırtan, bazılarında yerinizden zıplatan, kurgusu ve sonuyla takdirimi kazanmış bir film.Her ne kadar klasik korku film sahnelerini barındırsa da hemen hemen çoğu korku filminin arasından sıyrılıp bana göre zirveyi zorlayacak bir film.Finali de ayrıca hoşuma gitti.
güzel bir filmdi... başlarda pek korkmadım ama bazı yerler acayip gerdi sonu çok etkileyiciydi. natre'ye cok üzülmüstüm baslarda ama sonunda cok uyuz oldum
Oldukça sürükleyici bir gerilim sonlara doğru full korku ve akıllara zarar bir final sahnesi..! Film bittikten sonra bile final sahnesini aklınızda canlandırıp tüylerinizi ürpertebilen akılla zarar bir son sizi bekliyor...
Izleyin asla pisman olmayacaksiniz. Japon korku filmi diyerek es gecmeyin. Bu filmde kalite konusmus. Gerilim bastan sona kadar var. Olay orgusu de guzel sonunu tahmin edemiyorsunuz...
Arkadaslar yapmayin bu filmin neresi korkutucu tamamen zorlama bence hiç izlemeyin zamaniniza yazik vasat bile diyemeyecegim.. finali de hiç sarsici degil .. yorumlari okuyup aldanip izleme gafletinde bulunmayin derim
bu film bu puanı nasıl almış aklım almadı ya..en fazla puanı 6 olması lazım..bu korku türü hemen hemen tüm filmlerde var odaklan biraz sonra güm diye bi ses veya herneyse önüne çıkan bişiler olur korkarsın hepsi bundan ibaret.. övüldüğü kadar yok kısacası ama elinizde hiç film yoksa izleyebilirsiniz..
Son yılların en iyi korku filmi.Hiç bir sahnede sıkılmıyorsunuz. Zaten finalinde bombayı patlatıyorlar. Bir günah işlerken dikkat edin ''günahı boynunuza'' :)
Türü korku olan bir filmden bekleyeceğiniz herşey Shutter'da mevcut. Ortalıkta dolaşan bir çoğu biribirinin taklidi olan, konu kıtlığı içerisine düşmüş korku türünde kesinlikle izlenilmesi gereken bir film. Konusu ve sizi filmin içine alan yapısıyla her an gerilim dolu olacaktır. Genellikle konusu ve içeriği dolu olan filmler finalleri pek başarılı yapılamıyor. Ancak Shutter'da tatminkar bir final var.
neredeyse tüm uzakdoğu gerilim korku filmlerini seyreden biri olarak shutter ın kesinlikle bir numara olduğunu söyleyebilirim. ayrıca garfield seyredip sonra bu filmi seyrederken gülen arkadaşı anlayamadım. filmde gülünecek bir sahne olmadığını düşünüyorum. ama normal karşılıyorum artık çünkü film kültüründen zerre kadar anlayamadık hala