Shutter

Kesinlikle korkucaksınız.. 10
mr-expert
mr-expert

14 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
tartışmasız son 10 (hatta daha fazla) yılın en kaliteli korku filmi..kurgu süper,oyunculuk süper,korku öğeleri ve yaratılan korku karakteri süper..

natre..

bayılacaksınız..
BOSS-2
BOSS-2

25 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Yine doğru düzgün bir korku filmi bulamadım ve galiba hiç bir zaman bulamayacağım.Film hakkında ki yorumum bir kere şunu baştan söyleyeyim film baştan sona sıkıcı ve genel korkutma mantığı şöyle; eminim sizlerde görmüşsünüzdür bazı siteler de fotoğraf yada video ya dikkatlice bakmanız istenir yada sakin giden huzurlu bir video görüntüsünde birden bire gürültülü bir şekilde bir yaratık çıkar ve doğal olarakta insan biraz irkilir işte filmin tamamında korkmak için böyle bir sahne bekliyorsunuz film korkutma işini bu şekilde yapmaya çalışıyor.Sonuç olarak ne yazıkki film berbat ama tabii ki bu benim fikrim yani izleyipte korkudan bayılanda olabilir. :)) Korku filmi degilde gerilim yada ona benzer bir fim gözüyle bakarsak idare eder denilebilir.Benim bu filme verecegim not 6 puan.Saygılarımla.
kimyaegr
kimyaegr

7 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
tek kelimeyle muhteşem...
xraser
xraser

19 Ağustos 2007 tarihinde eklendi
tamamiyla mukemmel..
insani korkutmayi,germeyi basaran bi film..
izlemeyenler icin siddetle tawsiye ediyorum :)
10 üzerinden 10 da altindan weriyorum bu filme
erasmus1984
erasmus1984

14 Mart 2008 tarihinde eklendi
fazla bir yoruma gerek yok mukemmel bir film
head-to-head
head-to-head

29 Mayıs 2007 tarihinde eklendi
Bugüne kadar izleyeceğiniz en iyi korku filmi olacaktır kaçırmayın
klavuz-1077
klavuz-1077

5 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Korku öğelerini sonua kadar yaşayabileceğiniz,kanımca belli etmeden insanı gerçek anlamda içine alan bir korku başyapıtı.Uzakdoğunun korkuya olan inancını yeniden görüyoruz.Ringu serisinden daha korkunç bir film.Sakın kaçırmayın.Edinin hemen.
beyazperde45
beyazperde45

23 Şubat 2008 tarihinde eklendi
Final oldukça güzel yapılmış. Etkileyici ve akıldan kolay kolay çıkmayacak şekilde insan hafızasında yerini alıyor. filmi bulmak biraz zor. ama denk gelirseniz sakın kaçırmayın..
figengs
figengs

3 Nisan 2009 tarihinde eklendi
filmde bikaç gerildiim sahneyi saymazsam korktuğumu söleyemem..bilindik sahneler çok fzla var..ama ynede izlenilebilir bi filmdi ve finali güzeldi..10/7
defne-sude
defne-sude

28 Aralık 2008 tarihinde eklendi
Tam anlamıyla muhteşem korku filmi arayanlara ilk tavsiyemdir özelliklede sonu tam anlamıyla HARİKA
miroglum
miroglum

10 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Film hakkında yazılan yorumları okuduğumda filmin bu kadar güzel olabileceğini hiç tahmin etmemiştim. Son zamanlarda izlediğim onlarca kötü korku filminden sonra artık bu alana olan beklentim ve umudum azalmıştı ki *Shutter* yetişti!!!! Tek kelimeyle harika... Filmin sonunda kendimden geçtim..."Yok mu adam gibi bir korku/gerilim filmi?" diyenlere buyrun diyorum...
arifozdemir
arifozdemir

2 Haziran 2007 tarihinde eklendi
İddaa ederdim beni hiç bi film korkutamaz die.. ama izleyin ve bakın.. Güzel bi senaryo.. ;)
KeyserSoz3
KeyserSoz3

3 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Bu filmi nefesimi tutarak izledim.izledigim en iyi filmlerden biri.2005 yılından dünyada en iyi korku film i ödülüne sahip,bunu hakediyorda.Film izlerken insanı geriyor.bir sonraki sahnede ne olacak diye sabırsızlıkla bekliyorsunuz.Filmin sonunda ise tüyleriniz diken diken oluyor.3 gün aklımdan çıkmadı filmin son sahnesi.Gerçekten basarılı 1 film.izlemezseniz çok sey kaybedersiniz.Arşivinizde mutlaka bu filmi bulundurun.
bin903
bin903

25 Ekim 2007 tarihinde eklendi
Film konu itibariyle evet biraz klasik olabilir fakat insanı ürperten bolca sahneye sahip olduğu bi gerçek.