Shutter
4,2

pinarock
pinarock

21 Haziran 2007 tarihinde eklendi
Film harikaydı az önce izledim sürükleyiciydi ilk başlarda biraz sıkılmıştım ama sonlara doğru bayaa heyecanlandım ve tırstım:D Filmin sonu müthişti Herkese Tavsiye Ederim!!!!!!!
enmerkar
enmerkar

24 Mart 2008 tarihinde eklendi
gayet güzel bir film bazı yerlerde sıkılıyorsun basit geliyor ama kurgu gayet güzel... finali güzel yapmışlar hiç beklemiyordum şahsen...
caylak4921
caylak4921

10 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Şahsen beğenerek izldiğim bir korku-gerilim filmi.Fakat artık piyasada uzak doğuya ait o kadar çok korku filmi varki ve ne tesadüftür ki diğer filmlerdeki gibi burada da,saçları bayağı uzun,yeri geldiğinde herhangi bir ıslak zeminden(ki genellikle küvet veya lavabo olur bu zemin) bu saçları sarkıtan,yeri geldiğinde gözlerini ve yüzünü bu uzun saçlarla kapatan,gizemli bir genç kız ruhu yine geçmişteki suçluları cezalandırmak için çaba sarfediyor...Yani artık bu tarz sahneler insanda alışkanlık yaratıyor...Ama şunuda es geçmemek lağzım,filmi izledikten sonra boyun ve bel ağrılarına karşı bakış açım bayağı bir değişti... :)
baletale
baletale

18 Temmuz 2007 tarihinde eklendi
çok korku filmi izlemedm ama bu gerçekten etkileyiciydi..hele sonunu unutmak mümkün değil.kaçırılmaması gereken sürükleyici bir film..
emporio3
emporio3

6 Eylül 2009 tarihinde eklendi
Korkudan daha çok dram içeriyor gibi flimin sonunda insanın duygulanmaması elde değil çok güzel bir yapım. İlk kez kendimi bir hayalete bukadar yakın buldum...
udsshadow
udsshadow

10 Nisan 2008 tarihinde eklendi
ben bunu gecen sene izlemiştim ve baya tırsmıstım acıkcası...gercekten guzel bir film..ama eskiden bi kızın fena halde gunahını alanların izlemesini tavsiye etmiyorum...acıkcası ben son sahnede az daha kalpten gidicektim:D
cherry-jam
cherry-jam

15 Haziran 2009 tarihinde eklendi
acayip gerildim sonu da filmi unutturmaz yani güzeldi. bu japonlar uçmuş
punisher-2332
punisher-2332

30 Mayıs 2008 tarihinde eklendi
çok etkileyici bir film korku hat safhada gizemli olması ürpertici mükkemmel !
andopen
andopen

14 Eylül 2007 tarihinde eklendi
Bni korkutabilen ender filmlerdendi.şiddetle tawsiye ediyorum.:>)
chechen21
chechen21

20 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
korku filmlerinden hoşlanıyorsanız bu film sizi kesmez..çünkü korkacak pek bi şey göremedim
ufaksu81
ufaksu81

1 Nisan 2008 tarihinde eklendi
bu filmi 2 sene önce izlemiştim.Gerçekten çok etkileyici sahnelere sahip bir film.bir de çok önceden izlediğiniz bir film yeni vizyona girip beğeniliyorsa insanın hoşuna gitmiyor değil.
rambo-blood
rambo-blood

8 Temmuz 2008 tarihinde eklendi
yorumların yuzde 99 u olumlu yonde olunca fılmı ızlemek farz oldu bende gecenın 1,30 unda tek basıma yuksek seste fılmı ızledım(... guvenmeniz gerekli bu sekılde ızlemek ıcın).

oncelıkle keske fılmdekı korku unsuru halka ve garezdekıne benzer bısey o yuzden keske bu fılm onlardan once cıksaydı sayet daha once cıkmıs olsa kesınlıkle bu fılm korku fılmlerı arasında bır basyapıt olurdu ama ne yazıkkı oyle deıl cunku gercekten cok fazla benzıor.

bence fılmde son 10-15 dk harıc bır surukleyıcılık yok o zamana kadar sankı hersey karambole gelısıyor zaten fılmın asıl konusuda sonda anlasılıyor.konu anlasıldıktan sonrakı son 5 dk ıse kesınlıkle mukemmel.

herne olursa olsun shutter son yılların en basarılı korku fılmlerınden bırı fakat bastada soledıgım gıbı korku unsuru olan sey baska fılmlerdekı ıle benzerlık gostermesı ıle fılmın basarısına golge dusuruyor.
8/10