Scarface
8 Ekim 2018 tarihinde eklendi
Hayatımda izlediğim en iğrenç flim.Resmen diğer korku filimleri ile alay edilmiş.Korkunç bir flim serisi bile bundan daha korkunçtu.Bence dabbe bile bunun yanında efsanedir.Gerisini siz düşünün.
Film son an hariç süre boyunca sıkıcı ilerliyor, son on dakikası ise etkileyici bir şekilde bitiyor. Evet etkilendim lakin 1 saatten uzun bir süre bekliyorsunuz ağır ve sıkıcı ilerliyor, o yüzden illa izlemelik bir film olduğunu düşünmüyorum. Spoiler :spoiler:
İşkence edip öldürdükleri kızın ruhu adamın omzunda hiç inmeyerek ondan intikam alıyor. Etkilendigim kasımı bu. Bunu bilmeniz filmi izlememeniz için yeterli inanın filmi izlemiş gibi oldunuz açıp bir buçuk saat izlemeye gerekmez.. spoiler:
çok iyi yorumları görünce filmi izlemeye karar verdim ama yorumlardaki bazı şeyler filmde yoktu.merak ettim araştırdım meğer benim seyrettiğim ABD yapımıymış fakat senaryo tıpatıp aynı.bu nedenle taylan çekimindeki oyunculuğuna birşey diyemem ama herkesin ağız birliği yapmış gibi sonu farklıydı söylemlerine şunu söyleyim:Bu senaryodan nerdeyse hiç çekilmediyse 20 film çekilmiştir nasıl süpriz son ya! ben mi çok film seyretmişim yorumu yazanlarmı hiç film seyretmemiş.uzun zamandır adam gibi bir korku filmi arıyorum. yorumlar iyi dedim heralde bu sefer ki farklı derken hayal kırıklığı oldu.benim seyrettiğimdeki oyuncular güzeldi, mekan, görsel efekler fena değildi.10/6
bu kadar övgüyü ve puanı haketmiyor bence konusu sıradan ve bazı yerlerinde gerçekten sıkılıyorsunuz..bunlardan önce benim düşüncem tayland ve korelilerin korku filmleri konuşma tarzlarından dolayı daha çok komedi oluyor özellikle şaşırdıklarında ve korktuklarında:)acaip güldüm ben
Şahsen beğenerek izldiğim bir korku-gerilim filmi.Fakat artık piyasada uzak doğuya ait o kadar çok korku filmi varki ve ne tesadüftür ki diğer filmlerdeki gibi burada da,saçları bayağı uzun,yeri geldiğinde herhangi bir ıslak zeminden(ki genellikle küvet veya lavabo olur bu zemin) bu saçları sarkıtan,yeri geldiğinde gözlerini ve yüzünü bu uzun saçlarla kapatan,gizemli bir genç kız ruhu yine geçmişteki suçluları cezalandırmak için çaba sarfediyor...Yani artık bu tarz sahneler insanda alışkanlık yaratıyor...Ama şunuda es geçmemek lağzım,filmi izledikten sonra boyun ve bel ağrılarına karşı bakış açım bayağı bir değişti... :)