safiye timur
1 değerlendirme
6 Mayıs 2025 tarihinde eklendi
Mükkemmel bir film 2012 mükemmel efektlere sahip başı sıkıcıydı ama ortalarında aksiyon başladı. Sonda beklenmedik bir ters köşe oluyor bitirdiğimde keşke ikisi olsa dediğim ve olmadığı için garipsediğim bir film
2012 de beğenerek izlemiştim ve bilim kurgu olayına özlem duymuşum ki yeniden bugün izledim. Kötü yorum yapanların hangi akla hizmet ettiklerini bir türlü anlamıyorum. Benim kanaatime göre film 10 numara.
JOHN CARTER GERÇEKTEN MUHTEŞEM BİR FİLM İZLEMEYE DOYAMIYORUM TELEFONUMA İNDİRDİM KAÇ DEFA İZLEDİM BİLMİYORUM AMA HALA İZLEMEYE DEVAM EDİYORUM İZLEMEKTEN BÜYÜK BİR KEYİF DUYUYORUM FİLMİ YAPANLARIN ELLERİNE SAĞLIK 2.SERİSİNİ SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUM BAŞARILARINIZIN DEVAMINI DİLERİM :D :D :D
Az önce filmi izlemis olarak diyecegim su ki uzun zamandir iyi bir bilim kurgu-fantastik bir film izleyememekten sikayet ediyordum (green lattern, thor, tiranlar vs. gibi filmler hep hayal kirikigi olmustu); bu film ama çok iyi geldi, bastan sona kopmadan izledim; ufak tefek geyik muhabbeti hariç (ki bu tür filmlerin maalesef olur) bence gayet basarili. Beyazperde elestrisine istinaden; Bilimkurgu filmlerinden hoslanmiyorsaniz, fantastik filmleri sevmiyorsaniz buraya yorum fln yazmayin, gidin popcorn ask filmlerini izleyin, onlara 5 puan verin. Milletin hevesini kirmayin. Iyi seyirler...