Spike
18 Eylül 2013 tarihinde eklendi
Seth Rogen filmini sevenler takip edenler (Pineapple Express, Superbad gibi), eminim ki bu filmde benim gibi uzun süredir hiç gülmediği kadar gülecektir. Ancak filmdeki karakterler gerçek hayattaki isimleri ve kişiliklerinin yansımasını kullandıkları için, Seth Rogen ve kadrodaki diğer ekibin filmlerine, komedi tarzlarına aşina olmayanlar eminim esprilerde kaçırdıkları noktalar olacaktır ve tam verim alamayacaktır filmden. Bu yüzden ilk defa izleyecekler , filmi izlemeden önce en azından Pineapple Express ve Superbad filmlerini izlemeleri tavsiye edilir.
Daha önce aynı ikilinin elinden çıkma Superbad ve Pineapple Express’i hatırlayanlarınız vardır. İzleyenleri fazla önemesemeden, sanki kendileri için ev videosu çekiyorlarmış havası estirdikleri bu filmlere bir yenisi eklendi “Buraya Kadar & This Is the End” :) İzleme listemde olan bu filmden açıkçası keyif aldım, sizin de hoşunuza gidebileceğini düşünüyorum. Bence, “Buraya Kadar & This Is the End” bu hafta sinemaya gidecek olanlar ve bu türü sevenler için hoşça vakit geçirebilecekleri bir film olmuş. Gitmeye karar vermeden önce mutlaka fragmanı da izleyin ;)