Resident Evil: Ölümden Sonra

umutefe
umutefe

17 Eylül 2010 tarihinde eklendi
filmin serisini beğenip oynunu oynamamış arkadaşlara şunu belirteyim; asıl resident evil 2. filmde nemesis projesiyle bitiyor. Capcom da 3. oyunda bitiriyor. ismini biohazard olarak değiştirip seriye devam ediyolar. filmdeki o kocaman ağzı açılan zombiler ve baltalı cellat (silenthilldeki piramit kafaya benzettiğiniz) vs. biohazard serisinden alınmış.(konusunuda alsalarmış keşke)albertin(gözlüklü kötü abi) dövüş sahneleri bencede matrix tarzı olmuş ama oyundada albert o şekilde dövüşüyor.yönetmen oyna birazcık olsun saygı duymuş o kadar..
haviconi
haviconi

17 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Oyunu hiç oynamadığım için bu filme kadar hikayeye diyecek bişey bulamıyordum. Çünkü film benim için, oyun uyarlaması değil normal bir senaryo idi...Ancak bu filmde ilerleyen bir hikaye bulamadım. Diyaloglar sürenin dolması için yapılan, hikayeyi ileri götürmeyen yapıda idi. 3. filmin sonuna yarım saat daha ekleseler yarım saat boyunca kesintisiz aksiyon izleyeceğimiz anlamına gelirdi ve bu da yeterli olurdu di mi? Zaten 3 boyutlu olmasaydı sinemaya gidip izlemezdim.Neyse, evde değil sinemada 3 boyutlu izlenecek bir filmdi. Çünkü aksiyon sahneleri harikaydı.
nskmourinho
nskmourinho

16 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Paul Andersonun elinde eriyen,çürüyen bir seri oldu ölümcül deney.Her filmde seriden,konusundan daha da uzaklaşıldı.Bu filmde de farklı bir şey görmedik.Konu ciddi anlamda ilerlemiyor,millanın çok büyük bir hayranı olarak bunları söylemem ayrı bir üzüntü verici olay.Kuru aksiyon karın doyurmaz. 4/10
ryh
ryh

16 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Mücadele sahnelerinden baltanın atılış sahnesi 3d ile muhteşem.. bence kötü değil film, tavsiye ederim.
omeraskinteknik
omeraskinteknik

15 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Resident Evil hayranı olarak film beklentilerimi karşılamadı fakat 3 boyutlu olmasını göz önüne alırsak izlenmeye değer...Unutmadan soundtrack iyi olmuş...
selimkuhis
selimkuhis

14 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Bu ne ya.Filmin adını Matrix ReEnter yapsalarmış sanki daha uygun olurdu.Albertin (gözlüklü kötü adam) kurşunlardan kaçması,dövüşmesi Ajan Smith hortladı galiba yine,filmin başındaki klon Alicelerin ortalığı toz duman etmesi Matrixteki lobi sahnesinin aynısı,pencereden aşağıya düşmeleri Reloadedteki Trinitynin aşağıya düşmesiyle aynı neredeyse.Çokda hayranı değildim Resident Evil serisinin ama kendine has bi havası vardı en azından.Bu filmde havası kaçmış biraz.
mrgny
mrgny

12 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Fena değil ama 3D olmasaydı sinemaya gidilecek bir film değil bence
sekegu
sekegu

11 Eylül 2010 tarihinde eklendi
2 ve 3 ten iyi 1den değil.Sanırım resident evil 1 i hiçbiri geçemeyecek.Çünkü hiçbirinde 1deki ciddiyet yok.Film güzeldi kötü diyemem ama beklediğim kadar iyi değildi diyebilirim.3d ve efektler gerçekten güzel hakkı verilmiş.Şu anda gidilebilecek en iyi film.10/8
oynaterman
oynaterman

11 Eylül 2010 tarihinde eklendi
dün akşam puan 9,3 tü şuan 8,2 herkes basmış 1 leri gene:D ama yorumlarda 10da 10 yazıyor
Venture-2
Venture-2

11 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Jill Valentine için gittim :) filmin sadece son 20 saniyesinde çıkınca yığıldım kaldım.
alpenes
alpenes

10 Eylül 2010 tarihinde eklendi
zombi filmi denince akla night/day of the living dead gelir arkadaşım genelleme yapma..her ne kadar bu filmin ikinci serisinden sonra kurgusunu bozsalarda insan merakla bekliyor neler olacak diye ve üç boyutlu olması daha pozitif bi etki yaratacaktır...saygılar..
code-voldemort
code-voldemort

7 Eylül 2010 tarihinde eklendi
yazık valla yazık billa yazık be oyunları yok satıyor ama filmi berbat oluyor bu nasıl iş anlamadım bu film yapımcıları hiçbir zaman oyunlarına sadık kalamayacak en kötü örnek tekken king of fihters street fihters bunlar örnek ama oynarken cok zevk aldığımız oyunlar filmleri berbat artık dikkat etmeleri şart bizim türkler bu filmlerinin hiç birini yapamaz yapsalarda ellerine yüzllerine bulaştırırlar artık oyulara sadık kalınarak nezaman filmlerini izliğcez
askin999
askin999

5 Eylül 2010 tarihinde eklendi
bu tarz filmeler uzadıkça saçmalaşıyor.konu bulamıyorlar ve çek silahı önüne geleni indir diyor yönetmen.
death23
death23

2 Eylül 2010 tarihinde eklendi
Sahneleri biraz abartmışlar sanki :S yinede güzel bir film olacağını düşünüyorum
jedilord-2
jedilord-2

19 Ağustos 2010 tarihinde eklendi
albert wesker ve chris redfield faktörleri yüzünden bile izlenir