vclsxd
13 Eylül 2010 tarihinde eklendi
İzlediğim 3D filmler arasında şüphesiz ki en iyisiydi. Ne yalan söyleyeyim, filme girerken korktum ama hiç de korktuğum gibi olmadı. Gözümüzün önünde duran insanlar yoktu. Biz perdenin içindeydik. Sanki Milla ya da Ali bizi elimizden tutmuş da filmin içine almış gibi. Konusu, görselliği ve akıcılığına değinmek istesem sabahı ederiz. En iyisi siz gidip bu filmi izleyin, Dvdsi çıktığında da arşivinize kesinlikle ekleyin. Beni Inceptiondan sonra doyuran bir filmdi diyebilirim.
Ya işte dostum bu :D seri hayranı her halinden belli oluyor adamın :D. Nickinide valentine ypmışın benim gibi BN sadece e yerine 7 kydum xD Neyse. Senin yorumlarını kendim yazmış gibi okudum :D. Her neyse :)) bu film dvd ve vcd e ne zaman çıkar?? İnş 3d teknolojiyide evlerde görbiliriz. Artık evlerde 3d sistem hazırlanılıyor. ve sırf bu film için evime 3d sistem kurdurucam.
Valla gidecek arkadaşlar varsa 100%99 gitsin ben izledim harika süper olmuşş 3 boyutlu ayrı tat vermiş hele koca dev zombi baltasını atıyor ya orda ben öldüm dedim kafama geldi tam 3 boyutlu:D
razar bu filmi ve seriyi qüzel yorumlamışsın bende katılıyorum:D neyse, bir bayan hayranı olarak bu seri sevdiğim filmerin başında qeliyor.Harika bir seri...