Dehşet Kapanı
2,9

rudeonerudeone
rudeonerudeone

7 Mart 2013 tarihinde eklendi
Türe farklı bir boyut, yenilikçi bir fikir katmayı başarmış. Kendisini rahat izletiyor. Övülebilecek kısımları olduğu gibi "gereksiz" görünen sahneleri de var. Ama özellikle finale doğru yaşanan o "karmaşa", izleyen seyircilerin hafızasından bir süre çıkmayacaktır, burası kesin. Genel olarak baktığımızda, ortalama bir deneyim.
Muhammed Dalpalta
Muhammed Dalpalta

7 Temmuz 2021 tarihinde eklendi
Biraz manasız bir film olmuş sanırım. Filmin odak konusunda yetersiz olduğunu düşünüyorum. Yani ne anlatmak, ne yapmak istediğinin farkında olmayan bir film. Korku filmlerinin parodisini mi yapmak istiyor, gerçekten korkutmak mı istiyor, acı üzerine düşündürtmek mi istiyor belli değil. Dürüst olmak gerekirse filmin çok güzel ve düşüneni tebrik etmek gereken bir temel kurgusu var. Fakat bu kurgu fikri az önce bahsettiğim durumdan ötürü boşa harcanmış. Film karakterler ile empati yapmaya fırsat sunmuyor, bir karakterin davranışlarını temellendirmeye ihtiyaç duymuyor ve herhangi bir hikaye akışına sadık kalmıyor. Roller Coaster gibi bir film olmuş. Son olarak değinmek istediğim şey ise diyalog yazarının bir daha herhangi bir şey yazmaması gerektiğidir. Ben uzun zamandır bu kadar utanç verici, bayağı ve üstüne düşünülmemiş diyalogları bir arada görmedim.
MojoRising
MojoRising

30 Nisan 2012 tarihinde eklendi
Lost dizisinin yazarlarlarından birisi tarafından çekildiği için film, aşırı şişirilmiş. Kesinlikle iyi bir film yok karşımızda. Lost'u biliyorsanız ilgiyi canlı tutabilmek için yıllar boyunca saçma sapan yerlere savruldu dizi ve finalinde de fiyaskoyla karşılaştı herkes. Bu filmde aşağı yukarı böyle. Film boyunca finalde çok zekice birşeyler karşınıza çıkacak diye bekliyorsunuz ama karşınıza sürpriz final diye saçma sapan birşeyler sunuluyor. Sıradan bir ''teen slasher'' filmi olsa daha çok sevecektim filmi. Artistlik ''sürpriz son'' havalarına girmesine hiç gerek yoktu.
aslisko
aslisko

30 Nisan 2012 tarihinde eklendi
Film kötüydü arkadaşlar...evde izlerim diyorsanız o ayrı ammavelakin cidden kötüydü...son kısımlarda artık iyice bi saçmalanmış...evde oturup izleyin derim ışıklarıda kapatın bir iki de şakacı arkadaş olursa daha korkutucu bi hale gelebilir film :))
davdov55
davdov55

12 Mayıs 2012 tarihinde eklendi
truman show filminin korku gerilim uygulaması olan bir film.dünyanın şiddetten,yapay korkulardan ticari kazanç sağlamanın en uç noktasına çıktığı bir zamanda, insanlar eski roma arenalarında olduğu gibi ölümleri pahasına bu oyunlara alet olmaktadır farkında olmadan.filmin eleştirisi çok kuvvetli bu eleştiriden korku filmlerinden,video oyunlarına kadar pek çok şey nasibini alıyor ama ,bu kadar kuvvetli bir eleştirinin sinema karşılığını da görebilseydik keşke.Baştan sona yapay oyuculuk,komik duran duygusal anlar,akıllarda kalmayan karakterler,kanlar içinde olupta dipdiri ayağa kalkan gençler daha neler,neler.bunlarda bir mana varsa da özür dilerim benim sinema zekam bu kadar.velhasıl kapana geldik.
Osman Bahadır
Osman Bahadır

5 Ağustos 2013 tarihinde eklendi
İzlemeyen bir şey kaybetmez... İzleyen de çok memnun kalmaz ... /*/
yasinusta
yasinusta

5 Mayıs 2012 tarihinde eklendi
Tek söyleyebileceğim, keşke spoiler: Sigourney Weaver
böyle bir filmin kadrosunda yer almasaydı.

Bu tür ilgimi çekmiyor ama fragmanındaki bilimkurgu-fantastik öğeler sanki farklı bir son hatta farklı bir hikaye sunacakmış hissi vermişti. IMDB'de de 8,1 (an itibariyle 8) puan almış olması filme gitmemi sağladı ama film ilerledikçe beklentilerim boşa çıktı. Film farklı bir hikaye de sunuyor aslında ama çocuklar için özetin özeti babında kısaltılmış dünya klasikleri tadında bir hikaye... Beni filme çeken unsurlar çok yüzeysel olarak işlenmişti, hatta diyebilirim ki filmin sonunu çekmeyi ya da montajda eklemeyi unutmuşlar. Bir an, yoksa bir devam filmi mi düşünüyorlar sorusunu bile sordum kendime. Filmin sonunda S.W.ı görmekse tam bir hayalkırıklığı oldu benim için.