Dehşet Kapanı
2,9

potasyum
potasyum

2 Kasım 2012 tarihinde eklendi
Mümkünse hiçbir şey okunmadan,araştırılmadan izlenmesi gereken ve gerçekten başarılı bir film.Başladığı anda bir kaç gencin bir ormanda geçen klasik bir konu mu izleyeceğiz diye düşünürken filmin ilerleyen sahnelerde hiç de öyle olmadığını gördüm. spoiler: aklınıza gelebilecek tüm korku filmi yaratıklarını barındıran bir film.
kemerlee
kemerlee

21 Ağustos 2012 tarihinde eklendi
Bir çok alt türü olan korku sinemasında farklı, özgün, klişeleri ters düz eden filmler milyonda bir çıkıyorki bir korku sever olarak seğrettiğim 10 korku filminden 8'nin vasattan çöpe kadar gittiiğide bir gerçek, obu yüzdende orta karar filmlere sarılır olduk.Nadir çıkan 28 Days Later, REC, 1408, Ring, Stir of Echoes, Descent, Identity gibi üst düzey korku filmlerini yada An American Werewolf in London, The Hitcher, Rosemary’s Baby, A Nightmare on Elm Street, Psycho gibi klasikleri defalarca defalarca seğretmemizin nedeni bu.Filmede gelirsek geniş kaliteli(tanıdık) kadrosu, oldukça klişe gibi yapıp tüm türle hem dalgasını geçip hemde saygı duruşunda bulunan, ezber bozan, fazlasıyla sürükleyici, zeki ve bir çok fantazi yönü olan çok başarılı bir tür kırması.Bir çok arkadaşın deli gibi filme saldırmasının en büyük nedeni ezber bozulmasına alışık olmaması, tabiki senaryoda boşluklar vardı yada eksikler zaten olmasa bir başyapıttan bahseder olurduk.İmdb puanındanda anlaşılacağı üzere senenin en farklı ve en iyi korku filmi karşımızda. 10/7,5
Fundalina Jolie
Fundalina Jolie

13 Aralık 2013 tarihinde eklendi
Dehşet Kapanı “The Cabin in the Woods”, gerginlikle titretmeyen fakat şimdiye dek izlediğimiz korku filmlerinin başlangıcından bugüne dek gelişimini sergileyen bir saygı duruşu niteliğindeydi.
Filmi senaryo açısından irdelemek gereksiz çünkü tüm klişelere yer verilmiş ama bir amaç doğrultusunda :) Yeni nesil bu filmi anlamayacaktır ancak korku filmi sevenler ve bir kere daha hayran olduğum yönetmen Drew Goddard ve yaşıtındakiler beni çok iyi anlayacaktır.
emre-can-ist-samsun
emre-can-ist-samsun

1 Mayıs 2012 tarihinde eklendi
Bu yılın en orjinal ve yaratıcı senaryosu diyebilirim.Klasik fantastik ,bilim kurgu ve korku filmlerini bilmeyen,sevmeyen ya da izlemeyen izleyicinin hoşuna gitmeyecek, aşırı abartı ve saçma gelecek ancak kendini sinemaya adamış en az yirmi yıldır her gün ortalama bir film izleyen tüm dünya sinemasını takip eden ve sinemadan gerçekten anlayan kitlenin sevebileceği, ilk yarısı sıkıcı ama ikinci yarısında bu eksiği fazlasıyla telafi eden bir film. Bilim kurgu ve fantastik ögeleri saçma bulan genel izleyici kitlesi için tavsiye edilmez.
kolesteatoma
kolesteatoma

27 Nisan 2012 tarihinde eklendi
Film dehşet ..İzleyenler görecek ki bu film gerçek anlamda bu kulvarda bir "cornerstone" ..Filmin sonunda ki süpriz ünlü "pastanın üzerinde ki kiraz reçeli" adeta..
Aysegul Kalagoglu
Aysegul Kalagoglu

4 Mayıs 2012 tarihinde eklendi
Çok klasik başlayıp çok farklı noktalara giden, korku filmi sevenleri tatmin edeceğini düşündüğüm bir film. Kesinlikle zaman kaybı değil...