HAMLET1980
20 Haziran 2009 tarihinde eklendi
bir filmi illa gösterime girdiği zaman izlenecek diye bir kaide yok ben bu filmi 2 ay önce izledim o yüzden ben izlediğim için puan verebilirim.yorumda yapabilirm.
sinemaya gitmeyi gerektirecek bir film değil güzel ama abartacak kadar komik değil bu tip senaryolarla bi çok kez film çekildi bu da onlardan biri sıradan yani.. iyi seyirler../7
Yapılan olumsuz yorumlara katılmıyorum.Konusu ne kadar bilindik olsa da aile ile izlenebilecek eğlenceli ve seviyeli bir film.Zec Efronda rolünün hakkını çok iyi vermiş.10/8
eğlenceli bir film konusu aman tanrımla eşdeğer gibi hayatından şikayet eden bir adam ve olağan üstü güçle kendini istediği yerde bulan fakat buistekten pişman olan kişi.. gibi 7/10
teorik olarak gsl bir film gibi duruyor, nede olsa hangimiz böyle bir senaryoyu kendi hayatımız için düşlememişsizdir ki.. Filmi izlicem ama hayallerimin yıkılmasından korkuyorum...
Zac Efron a asık olduğum film:) Evet cok kalıtelı değil ama surukleyıcı ve kesınlıkle sızı sıkmıyor.Esprıler de kotu değil özellikle babanın genc halının kızının arkadaslarıyla yaptığı "saygı" konulu konusmada koptum:) ii seyirler...
Zac Efronu sevmememe rağmen, çok eğlendim. Bence kafa dağıtmak için izlenilecek hoş bir film. 2 saatimi harcadığım için üzgün olmadığım filmlerden diyebilirim
çok güzel bi filmdi. izlerken bayağı güldüm ve izlerken sıkılmanız bence imkansız. çok ii bi film yapmışlar. bazıları öle abrtılcak bi komedi deil diolar ama bence çok güldüren ve eğlendirien bi film.