Yıllar önce Tom Hanksin rol aldığı 'Big' filmin tam tersi bir versiyona sahip bir film. Bence o film kadar başarılı ve çok komik bir gençlik filmi. Zac Efron ve Sterling Knightin performansları olağanüsütü.
filme kötü derken neye göre kötü diyorlar anlamıyom.Neyle kıyaslıyorsunuz.Eger kendi türüyle kıyaslıyorsanız oldukça basarılı eglendirici bir filmdi ben hiç sıkılmadım.lütfen yazılan mesajların bir anlamı olsun
Akıcı bir film 17 Again,güzel kurgusu var.Zac Efron´ı daha başarılı daha profesyonel daha gerçekçi buldum.Yetenekli bir adam ve bu tarz bir film yakışmış.Hoş bir finali var.Çocuklarına ve eşine bu kadar uzakken bu kadar yakın olan O´Donnell ve Zac´in mimiklerini de kattığı iyi performans güzel espriler.. 10/9
Yapılan olumsuz yorumlara katılmıyorum.Konusu ne kadar bilindik olsa da aile ile izlenebilecek eğlenceli ve seviyeli bir film.Zec Efronda rolünün hakkını çok iyi vermiş.10/8
Zac Efronu sevmememe rağmen, çok eğlendim. Bence kafa dağıtmak için izlenilecek hoş bir film. 2 saatimi harcadığım için üzgün olmadığım filmlerden diyebilirim
17 yeniden gerçekten çok eğlenceli vakit geçiğrmenizi sağlayacak bir film.Zac Efronun oynaması filmi izlememde en büyük nedendi....Herkes hayatında keşke çocukluğuma dönsem veya keşke büyüsem demiştirr.İşte bunun bize ne gibi sonuçlar,üzüntüler ve pişamlıklar verebileceğini anlatıyor film...'17 yaşına dönmek isteyen MileO Donnellın dileği gerçek oluyor..Ama hayatında yaşadığı çok şeyi kaybediyor.Ortayada güzel,hoş vakit geçirtecek,ders verecek bir film çıkmış..Zac Efron filmin neşe kaynegı.Böyle filmlerde hep başrol oyuncusu ön plandadır ve filmi dahada güzelleştirir.Zac bunu fazlasıyla yapmış..KOmedi adına sönük kalmış,güzel bir filmdi tavsiye ederim...
İyi.Gençlik filmlerini ve bir sabah uyandığında erkek oldu kadın oldu,babası oldu oğlu oldu, şu oldu bu oldu türünden filmleri sevenler için en iyi örneklerinden biri olacaktır. Tek sesli olarak güldüğüm sahne sanırım şarap deneme sahnesiydi;)