shaqattaq1979
8 Şubat 2010 tarihinde eklendi
yapılan övgüleri hakeden bir vampir filmi, özellikle görselliği büyüleyici. diğer popcorn filmler ile mukayese edilmemeli bu film biraz daha ayrı biryerde
Film hakkında yapılan yorumlar gerçekten çok acımasız. Hele o 2008 yılının en berbat filmi diyenler yokmu, Allah yardımcıları olsun. Yani şu filmi izlemeden önce yorumlara bir bakayım diyen arkadaşlar filmden kesin soğumuştur. İşin en garip yönüyse şu filmin twilight denen (Hala iki filmide neden izledim diye hayıflanırım.) bir filmle kıyaslanması. Bir kere bir filmi izlemeden önce filmden ne istediğinizi bilin. Gir kanıma, aksiyon, aşk veya korku gibi öğelerden birini veya bir kaçını belki seyircinin gözüne sokacak derecede kullanmıyor ancak tüm bu öğeleri yeteri miktarda kotarıp güzel bir seyirlik sunuyor bizlere. Filme puanım 10/9. Birde unutmadan burası kimsenin kimseyi bir filmi beğendiği için kı-na-yabileceği bir platform değildir.Bununda böyle bilinmesini rica ederim. Saygılarımla. Vesselam...
Bu yıl izlediğim en iyi filmlerden birisiydi. Çocuk oyuncular inanılmaz bir performans sergilemişler. Tavsiyem: korkmayı veya aksiyona doymayı beklemeden izleyin.
Bazı yorumlar çok komik gerçekten x) Alacakaranlık ın kitlesi belli..kitabını okuyanlar ve ergen gençler..Ama bu filmde gerçekten bir sanat var..Neyle neyi karşılaştırdığınıza dikkat edin derim..
Çok beğendim. Çok farklı, güzel, beklentinin ötesinde bir film. İzlediğim en dehşet verici vampir filmiydi. Belki de soğukkanlılığından. Bilemiyorum. 10/9
ayrıca twilight gibi efsane haline getirilen vampirleri aşk adamı yapıp kediye çeviren itici bir filmi bile beğenenler, lütfen saçmalamayın ya twilight nedir.
arkadaşlar bu kadar acımasız olamazsınız . mükkemmele yakın bir filmdi diyevilirim . filmde gerilim her ne kadar 2. plana atılmışsa da irkilmeden duramıyorsunuz . olaya çocuk gibi görünen ama yaş olarak büyük bir vampirin kendisine aşık olak masum bir çocuğun hikayesini anlatıyor tabi bazılarımız işin içinde vampir girince daha farklı şeyler bekliyor ama . . . gerçekten izlenmesi gereken bir film 10/8.5
10 numara ötesi yok bööle bir görüntü yönetmenliği,bööle oyunculuk walla helal olsun.30 days of nightmış,twilightmş hepsi yalan....Interview with the Wampiredan sonra yapılmış en iyi vampir filmi.(belki de ondan bile iyi)
nerdeyse hiçbir klişeyi bünyesinde barındırmadığı gibi;hayatımda izlemiş olduğum tek sanatsal vampir filmi de diyebilirim. stilize sahneleri ve sıradışı öyküsüyle izleyiciyi büyülüyor adeta. amerika bu filmi de remake yapacakmış,vakit kaybetmeden orijinalini bir izleyin derim..
Başından sonuna kadar ilgiyle izlenen gençlik filmi ile vampir temalarını başarılı bir şekilde birleştiren Amerikan yapımlarında olduğu gibi duygu sömürüsü ve klişelere başvurmayan ilginç bir yapım.İzlemeye değer.8/10