Gir Kanıma
3,4

alperen89
alperen89

15 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Bir daha da vampir filmi izlemem. Tamam çok kötü değildi belki bazı yorumlar öyle abartılı ki... Neyse alacakaranlıktan sonra bi de bu ben ağzımın payını aldım...
savascetinkaya55
savascetinkaya55

22 Aralık 2009 tarihinde eklendi
güzel bir film..izleyince pişman olmuyor insan..bir kez daha izlemem ama..6 bucuktan 7..
mesut115
mesut115

28 Aralık 2008 tarihinde eklendi
filmin 2. yarısı sıktı biraz ama genelde hoş bir film
fikretakca1980
fikretakca1980

10 Mart 2011 tarihinde eklendi
izlenmesi gereken bir film.türün değerli örneklerinden.belirteyim fazla hareket beklerseniz hayat kırıklığına uğrarsınız.
10/6
two-face-2
two-face-2

8 Şubat 2009 tarihinde eklendi
Geçmişte gördüğünüz vampir hikayelerinden biraz farklı olsada durağan ve basit bir film olmuş açıkcası benim çok hoşuma gitmedi.Vampir filmlerini sevenler duygusal bir vampir filmi izlemek istiyorsa izleyebilir.Eğer durağanlıktan sıkılırım derseniz uzak dursun bu filmden yada Twilighti izleyin.10/6
kaan9319
kaan9319

10 Mayıs 2009 tarihinde eklendi
Twilightla kıyaslanacak kadar düşük bir film değil bu o yüzden lütfen Twilightla kıyaslamayın...Filmin her karesi sanat eseri değerinde...Kesinlikle İMDBde aldığı puanı da hakkediyor.Twilightın görüntüleriyle bu filmin görüntülerini kıyaslamak imkansız.Yazık olur Twilighta yoksa :D :) Mükemmeldi 10/10...
cron026
cron026

12 Haziran 2010 tarihinde eklendi
iyi bir sinema seyircsi olduğuma inanıyorum ve artık dandik flmler ilgimi çekmiyor. size şu kadarını söyleyeyim çok az film beni bukadar derinden etkiledi. oyunculuk çok güzel. anlatım sade macera yok aksiyon yok saçma sapan işler yok. ne süper artist bir delikanlı neden sexy bir genç kız. karakterler sanki gerçek hayattan seçilmiş gibi... ben bu filmi duygusal buldum gerçekten izlerken kalbinizin atığını hissedeceksiniz ve bu tip bir sevgiye ne denli hasret kaldığınızı hatırlayacaksınız...
romeo-1985
romeo-1985

20 Mart 2010 tarihinde eklendi
aslında bunun katılıkla alakası yok sadece saygı duyulmalı bazı şeylere...vampir dediğin dediğim gibi olur tepkim böyle usta bram stockera saygı
sanemincel
sanemincel

24 Aralık 2009 tarihinde eklendi
Çok beğendim. Çok farklı, güzel, beklentinin ötesinde bir film. İzlediğim en dehşet verici vampir filmiydi. Belki de soğukkanlılığından. Bilemiyorum. 10/9
ardadi
ardadi

30 Haziran 2010 tarihinde eklendi
sadece iyi bir sinema izleyicisi bu filmi izleyebiliir muhteşem 10/10
demmahum
demmahum

22 Eylül 2009 tarihinde eklendi
psıblen in yorumu kesinlikle cok abartılı..tabi zevkler renkler tartışılmaz orası ayrı..ancak ne mükemmel bi görüntü yönetmenligi söz konusu. ne de twilight i geride bırakacak bi film..özellikle eli yi oynayan kız cok itici.
burakkaval254456
burakkaval254456

14 Ocak 2011 tarihinde eklendi
Arkadaşlar bu film hakkındaki yorumları ve puanları gördükçe kendimden şüphe duymaya başladım.
Bu kadar sıkıcı,durağan,hiçbir etkileyici olayın olmadığı başka bir film daha görmedim.
En başta hikayenin sıradanlığı ve sonra da bulduğumuz bir sürü hata ile en kötü filmler listemde yer almaya aday bir filmdir.
Kesinlikle tavsiye etmiyorum
SheRa
SheRa

12 Ocak 2010 tarihinde eklendi
Fantastik sinema severlerin izlemesini tavsiye ederim. Ama şunu da belirtmeliyim ki, ordan oraya uçan ve sürekli insan avlayan vampirler yok filmde. Sakin bir şekilde ilerliyor ama bunun yanında gerilimi de elden bırakmıyor. Güzel bir film.Bunun dışında yorumlara bir göz atayım dedim de filmden ziyade, başka filmlere ve insanların film zevklerine yönelik önyargılı ve aşağılayıcı yorumlar mevcut. Alacakaranlık filmini sevenleri çocuk olmakla, İvedik sevenleri ebleh olmakla, Gir Kanıma filmini sevenleri özenti olmakla suçlamalar ya da yakıştırmalarda bulunmalar falan...Dünyada da böylemi bilemiyorum fakat Türk seyircisi nedense fazla çeşitliliğe katlanamıyor? Herkes istiyor ki sadece kendi zevkine göre filmler olsun ve 4/4lük olsun! Sevdiğimiz,beğendiğimiz bir şeyi herkesin sevip beğenmesini, sevmediğimizde de herkesin ondan nefret etmesini istiyoruz. Bir film çok iyi çekilmiştir fakat konusu kötü olur beğenmeyiz ama o filme verilen emek bir saygıyı hak eder. Ya da bir filmin konusu çok güzeldir fakat teknik olarak çok vasattır, ama ortada bir emek vardır. Filmden anlamayan biri bile bir filmde neyin iyi neyin kötü olduğunun farkına varabilir. Hiç kimse izlemez dediğimiz filmlerin bile bir seyircisi mutlaka vardır. Bence bir filmi eleştirirken en azından filmin izleyicisinin/sevenlerinin akıl ve algı düzeylerine hakaretlerde bulunmak ve rencide etmek yerine sadece film hakkında yorumda bulunsak ve tartışmaları da önyargısız, tatlı bir dille yapmaya çalışsak daha hoş olacaktır diye düşünüyorum. Sonuçta kimse kimseye kendi zevkini zorla benimsetemez.
lieblingg
lieblingg

15 Şubat 2011 tarihinde eklendi
zaman zaman çok sıkıcı, fazla puan almış...
cool-tr06
cool-tr06

30 Eylül 2009 tarihinde eklendi
ayrıca twilight gibi efsane haline getirilen vampirleri aşk adamı yapıp kediye çeviren itici bir filmi bile beğenenler, lütfen saçmalamayın ya twilight nedir.