Hızır Al
23 Mayıs 2023 tarihinde eklendi
Ben filmi beğendim izlerken hiç sıkılmadım kötü ruh filmine puanım 10/7 ve filmin kapak resminde "izleyeceğiniz en korkunç film" yazıyor bu çok iddialı bir laf ve eğer siz bunu söylerseniz insanlar film için büyük beklentiler içine girer bence böyle iddialı laflara gerek yok sırf bu yüzden düşük puan veren çok kişi var bence bu insanlar bu filmi bu konuda eleştirmek de haklılar çünkü bu filmi çok korkunç bulmuş olmayabilirler açıkçası benim için çok önemli bir şey olmasa da bu insanların filmi beğenme ihtimalini düşürmüş en azından bazılarımız için.
Eski serinin ilk filmini yıllar önce izlemiştim. Eski seriyi de izleyeceğim. Filme gelirsek sırf göze hitap eden sahneler var irkildiğimi hatırlamıyorum ama izlenir... 7/10
film insanı geriyor gerçekten, sonu bi türlü gelmek bilmiyor. filme konsantre olup bazı saçmalıkları görmezden gelirseniz bi bakıma amacına ulaşmış bir film olarak sayılabilir. 5 gencin bi evde başından geçen olayların anlatıldığı hikaye biraz basit kalmış aslında, yani iğrenç çok sahne var ve kameranın bir yüzü 2 kere gösterdiğinde 3. gösterişte o gözlerin açılacağını herkes biliyor artık vb sahneler var. yinede amaç korku olduğu için ve insanların mantıklı sebeplerden korkmayacağı için keşke biraz daha iyi olsa ama bu hali ile de izlenebilir bir film. iyi seyirler.
Çok iyide değil, çok kötü de değildi. Film'in afişindeki "İzleyeceğiniz en korkunç film" yazısı çok iddialıydı girdik izledik ama sonuç? Sadece gerildik o kadar. Zaman geçirmek için izlenebilir. Ben daha başarılı bekliyordum açıkcası...
Kan ve uzuv kopma sahneleri görsel olarak iyiydi. Fakat o kadar ciddi tutarsızlıklar vardı ki. Karakterler hep saçma kararlar verdi. Hele David. İnsanların uzuvlarını koparmalarındaki o duygusuzluk da gerçekçi değil. Mia'nın makyajı, paranoyak halleri baya iyiydi. Şaşırtıcı bir sonla bitireyim derken baya saçmalamışlar. Genel korku filmi klişelerini içermiyor ama çok anlamsız noktalar da var.